USKORO I NOVI ALBUM

ROCK LEGENDA UZVRAĆA UDARAC 'Grammy je prilika za pokazati srednji prst onima koji su me već pokopali'

Frontmen britanskog rock sastava Motorhead Lemmy Kilmister rekao je da mu je nominacija za Grammyja dala šansu da pokaže srednji prst svima koji su govorili da će dosad već biti mrtav, prenosi Classic rock magazine.

Motorhead su nominirani u kategoriji za najbolju metal izvedbu za pjesmu "Heartbreaker" s njihovog posljednjeg, 21. studijskog albuma "Aftershock" koji je izašao 2013..

Iako je frontmen više zainteresiran za to što fanovi misle nego za to što Grammy suci odluče, priznaje da nominacija potvrđuje njegovu odluku da nastavi dalje nakon nedavnih zdravstvenih problema.

"Uvijek je lijepo moći pokazati srednji prst i reći: "Ha, ha, gadovi, šta ste ono rekli? Još šest mjeseci života, ha?"", rekao je Lemmy u nedavnom intervjuu.

"Ne znam zašto bi trebali prestati kada vam to donosi toliko zadovoljstva".

Lemmy je govorio i o nadolazećem albumu benda na kojem su počeli raditi ovog mjeseca, a njegov izlazak očekuje se prije sezone europskih ljetnih festivala.

Motorhead bi trebali svirati na festivalima u Njemačkoj, Austriji, Poljskoj i Španjolskoj.

Na pitanje zbog čega se čini da su europski festivali uspješniji od onih u Americi, Lemmy je ustvrdio da su ljudi u Europi odaniji. "Njemački fanovi su zaista odani, oni će ići vidjeti bilo koga tko im se sviđao prije 20 godina kao i one koji im se sviđaju sada".

"To je veoma zdrava atmosfera. Smatram da ne treba prestati slušati nekoga samo zato što se na sceni pojavio netko novi. Europski fanovi su baš takvi - ne prestaju slušati nekoga jer se pojavio netko novi", istaknuo je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:55