NIJE USPJELO

RAZVODI SE POZNATA VODITELJICA? Prošle godine je otišla u podstanare pa mu se vratila, izgleda da je sada kraj konačan

Voditeljica je početkom godine izjavila da joj je odvojenost od supruga bila odličan potez jer svakodnevni život ubija romantiku
 Instagram

Nevena Rendeli i suprug Marijan Bračulj više ne žive zajedno, a iako su se već jednom razišli i pomirili lani, navodno je ovaj put prekid konačan, piše Story.

Voditeljica HRT-a se još prošle godine u ožujku iselila iz zajedničkog stana u Gračanima jer su upali u krizu nakon šest godina braka prije kojeg su četiri godine bili u vezi.

Nevena je nakon tri mjeseca razdvojenosti otkrila da se redovito nalazi sa suprugom i da se nisu razveli.

- Viđamo se, on često dođe k meni, odemo van na večeru… Sad, zapravo, opet dejtamo, kao na početku veze, ispričala je prije godinu dana i dodala da su ih razdvojile obaveze i karijere.

Uskoro se iz podstanarskog stana vratila suprugu. Izjavljivala je da joj je pauza od braka bila najbolji potez u životu jer svakodnevni život ponekad ubija romantiku.

No, već u svibnju ove godine Marijana nije bilo na njenoj rođendanskoj proslavi, a i cijelo ljeto su proveli razdvojeno.

Budući da su se Nevena i Marijan vjenčali 2009. na romantičnoj ceremoniji na Barbadosu, a brak nikad nisu potvrdili zakonski u Hrvatskoj bar neće imati problema s papirologijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:33