NIJE VIŠE IŠLO

RAZVOD NAKON 9 GODINA BRAKA Supruga ostavila Robina Thickea, dosta joj je afera?

 AFP

Otkako je snimio pjesmu 'Blurred Lines' s kontroverznim spotom, a onda održao i kontroverzni nastup s Miley Cyrus, Robina Thickea počele su pratiti preljubničke afere.

Prva u nizu je bila kad je Robin snimljen da na tulumu nakon dodjele VMA nagrada za stražnjicu hvata nepoznatu plavušu dok mu žena nije u blizini.

Samo nekoliko mjeseci kasnije Robin je viđen s nepoznatom ženom u noćnom klubu u Parizu.

Robin je svaku od afera demantirao, ali ljubavnice su izlazile u javnost s detaljnim opisima njihovih razuzdanih noći. Paula Patton, supruga pjevača u početku je stala iza njega te se unatoč medijskim napisima pojavljivala s njim po raznim događanjima i pozirala na crvenom tepihu gdje bi nerijetko izmjenjivali i nježnosti samo kako bi dokazali da je njihova ljubav neraskidiva.

Da su živjeli u zabludi, sad je navodno potvrdila i sama Paula koja je odlučila da joj je dosta svega, piše US Weekly. Par je odlučio zatražiti razvod braka nakon 9 godina. Zajedno su objavili i priopćenje za javnost: 'Uvijek ćemo se voljeti i biti prijatelji, ali zajedno smo odlučili da je najbolje da se rastanemo.'

Valja istaknuti da su Paula i Robin bili u vezi od 1993. godine. Upoznali su se i zaljubili dok su još išli u školu skupa, a Robin je tad imao samo 14 godina. U braku su dobili i sina kojem je danas 4 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:36