SAMO 750 PRIMJERAKA

RAZMIŠLJAJU LI O PROMJENI KARIJERE? U Dinamovoj svlačionici igrači su pozirali za kalendar!

Jorge Sammir, Luis Ibańez, Mate Kovačić, Ivan Kelava, Duje Čop, Fatos Beqiraj, sve u svemu 12 zagrebačkih modrih odbacilo je sa sebe odjeću i slikalo se za kalendar “Dinamo povjerljivo” za 2013. godinu

Riječ je o ekskluzivnom kalendaru čija je naklada samo 750 primjeraka, a uz ovaj limited edition danas će na promociji biti predstavljeno i izdanje “Iza tribina” koje uključuje svih 25 Dinamovih igrača i koje će ići u nakladi od nekoliko tisuća primjeraka. Idejno rješenje ova dva kalendara potpisuju Bino Uršić i Jasmina Pešić iz studija Nexus, a fotografije Tomislav Marić i Josip Matić.

- Već desetak godina surađujemo s NK Dinamom. Za razliku od toga kako se vani radi ta produkcija, mi smo u četiri dana napravili te fotografije, no kako se dobro poznajemo sa svima, to nam je olakšalo cijeli posao. Sama postprodukcija trajala je oko mjesec dana - objasnio je kreativni direktor Uršić. “Iza tribina” donosi trenutke treninga, svakodnevne napore, a posebna pozornost posvećena je izrazima lica nogometaša u tim trenucima. Onaj pikantniji, koji je već u samoj najavi izazvao veliku znatiželju javnosti, “Dinamo povjerljivo”, donosi vruće momente iz Dinamove teretane, svlačionice, trenutke igrača pod tušem...

- Mateo Kovačić i Domagoj Vida bili su najhrabriji, Duje Čop najsramežljiviji, dok se Adrian Calello užasno brinuo što će mu reći žena - ispričao je Uršić.

Dvanaest Dinamovih igrača za 12 vrućih mjeseci izabrali su obožavatelji ili, boljerečeno, obožavateljice koje su preko stranice na Facebooku izabrale koje nogometaše modrih najviše žele vidjeti na kalendaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:55