NISU 'KLIKNULI'

RATOVI ZVIJEZDA Russell Brand i Donald Trump brutalno se vrijeđaju na Twitteru

29 April 2012 - Los Angeles, CA - Russell Brand. Nancy's Garden Party Fundraiser Benefitting Los Angeles Area Locals held at the Miauhaus Studios. Photo Credit: James Orken/Starlitepics/AdMedia
 SIPA/CROPIX / © James Orken / Starlitepics

Humor komičara Russella Branda nikako se nije svidio poduzetniku Donaldu Trumpu pa je odlučio bez dlake na jeziku vrijeđati Branda nakon što je pogledao show Jimmyja Fallona u kojem je gostovao.

"Pogledao sam Russella Branda na televiziji, kojeg vraga ljudi vide u njemu, on je veliki gubitnik!", napisao je Trump na Twitteru pa nastavio: "Katty Perry je vjerojatno bila pijana kad se udala za njega." No, Brand mu na to nije ostao dužan.



"Donald Trump pišeš li ovo pijan? Ili si se nadrogirao od pjene kojom mažeš svoju ćelavu glavu?", poručio je Brand Trumpu putem Twittera pa je kasnije još i dodao: "Donald Trump, ne vjerujem da ti je otac u nasljeđe ostavio duhovite komentare. Sve što imaš si naslijedio." Uz to je objavio i poveznicu na tekst "The Self-Made Myth: The Truth About How Government Helps Individuals and Businesses Succeed" u kojem stoji da Trump nije izgradio svoje carstvo iz ničega, kako je tvrdio, već mu je otac Fred ostavio 40 milijuna dolara nasljedstva-



No, Trump to nije htio komentirati već se počeo obraćati Katy Perry komentarima kojima vrijeđa Branda. "Katy, što si pobogu mislila kada si se udala za gubitnika Russella Branda? To je tip koji nema ništa, čisti gubitak. Gledao sam Russella Branda i mislim da mu je mozak spržen – izgleda jako loše. Russell je vic od čovjeka, izgubljeni glupan", napisao je Trump, ali ona nije ništa odgovorila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:31