NOVE KRPICE

RADIJSKI VODITELJ SE NAŠALIO S OMILJENIM MENTOROM Jacques Houdek na poklon dobio tajice!

Žak je u gostovanju u "Glazbenom showu Dalibora Petka" predstavio novi singl "Nov čovjek" te najavio i veliki valentinovski koncert
 Narodni radio

ZAGREB - Jaques Houdek, popularni hrvatski glazbenik, gostovao je u "Glazbenom showu Dalibora Petka" gdje je predstavio svoj novi singl "Nov čovjek" te je pritom najavio i veliki valentinovski koncert koji će se održati dan prije dana zaljubljenih, javlja Narodni radio .

- Prvi put pjevao sam u Saxu 2000. godine i tamo sam ostvario svoj prvi profesionalni angažman pod imenom Jacques Houdek. Svirali smo osam sezona i to je bio najljepši period mog života - naglasio je Žak u razgovoru s Petkom.

Na koncertu će Žak, kojeg trenutno možete gledati na malim ekranima u HRT-ovu glazbenom showu "The Voice", svirati svoje najveće hitove, ali i pjesme svojih uzora i kolega, a najavio je zabavnu i emotivnu večer koja će dugo trajati. Istaknuo je kako želi imati još jedno dijete, no da nije siguran hoće li njegova djeca krenuti estradnim putem.

Na pitanje je li Severina kraljica estrade, Žak je kratko odgovorio: 'Ne, Indira je'.

Zbog polemika koje se u zadnjih nekoliko tjedana vode oko svađa s kostimografkinjom i dizajnerom, voditelj Dalibor Petko pjevaču je odlučio pokloniti tajice, što je Houdeka jako nasmijalo.

- Ovo me je izulo iz cipela. Hvala ti, tajice su predivne - zaključio je Jacques Houdek kroz smijeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:11