NEVOLJE U RAJU

PRVA BRAČNA KRIZA? George Clooney požalio što se oženio: Amal mu ne želi roditi dijete

Osim što glumcu otkucava biološki sat, očinstvo bi mu dobro došlo i u političkoj kampanji za koju se priprema
 AFP

Nakon samo dva mjeseca, koliko je prošlo od vjenčanja Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin u Veneciji, najveći zavodnik među glumicima i britanska odvjetnica libanonskih korijena navodno imaju probleme u braku. Prema pisanju nekih tabloida, Clooney (53), nakon 20-ak godina momačkog života, partijanja i uglavnom kratkotrajnih veza, preko noći želi imati kompletnu obitelj, no 36-godišnja Amal navodno na dijete još nije spremna. Izvori omformacije tvrde da s trudnoćom želi pričekati barem godinu dana.

Preneražena Amal

- George je u takvoj žurbi za nasljednikom da se zbog toga sukobio s Amal. Pitanje djece izazvalo je velike tenzije među njima. Clooney se osjeća kao žrtva, kao da je namamljen i prevaren, jer su o djeci razgovarli prije braka. No, Amal je preneražena njegovom žurbom. Voljela bi imati godinu dana da se privikne na brak i pozornost medija prije nego što se počne baviti pitanjem trudnoće ili pokretanja posvojenja, što je kompliciran postupak ako je dijete iz druge države - izjavio je Radaru izvor blizak paru. Naime, Clooney i Amal su, prema pisanju magazina Woman’s Day Magazine, razmišljali o posvojenju djeteta iz neke ratom uništene zemlje kako bi ukazali na loš položaj siročadi u Siriji. Osim što Clooneyju otkucava biološki sat, čini se da je želja za djetetom potencirana i političkim ambicijama.

- Demokrati traže savršenog nasljednika guvernera Kalifornije Jerryja Browna i George je zainteresiran - izjavio je neimenovani glumčev prijatelj za magazin Life & Style. Bitanski tabloid potvrdio je isto.

- Demokrati su oduševljeni njegovim vjenčanjem jer će glasači oženjenog Clooneyja doživljavati mnogo ozbiljnije. Clooney u demokratsku kampanju za izbore želi ući 2016. - rekli su upućeni izvori Mirroru.

Pohod na žene

Gospođa Clooney navodno ima problema i s prilagođavanjem na neke životne navike svojeg supruga. Priča se da je odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo, koja je bila dio odvjetničkog tima osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea, zgrožena Clooneyjevim običajem da jede u krevetu i ostavlja mrvice. Za to nije uspjela doznati prije jer su vezu započeli tek prije godinu dana. To, doduše, glumcu nije prvi brak, jer prvi put se vjenčao 1989. s Taliom Balsam.

Brak je potrajao četiri godine, a nakon toga Clooney je krenuo u “pohod” koji mu je donio imidž najvećeg osvajača u Hollywoodu. Kimberly Russell, Karen Duffy, Lucy Liu, Charlize Theron, Renee Zellweger, Krista Allen i Lisa Snowden samo su neke od njegovih odabranica s kojima je bio dok se nije odlučio oženiti drugi put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:36