ŠUŠKA SE...

PROBLEMI U RAJU Adriana Lima i Marko Jarić više nisu skupa, ona našla drugoga?

Od 2010. godine do danas srpski mediji su u nekoliko navrata pisali da se slavni par rastaje te proživljava bračnu krizu, a posljednje navode komentirao je Markov otac Srećko.
 Damjan Tadić/Cropix

Prema pisanju srpskog Blica, Adriana Lima i Marko Jarić više nisu skupa, a razlog za razlaz slavnog para navodno je taj što je slavna ljepotica našla novu ljubav u životu.

Potvrdu za svoje navode nalaze na društvenim mrežama. Za Uskrs je Adriana napisala: 'Sretan Uskrs, vole vas Adriana, Sienna i Valentina', ne spominjući Marka čime je raspirila sumnje srpskih novinara.

Marko je pak svoje prijatelje obavijestio da se nalazi u Engleskoj. Kako ni Adriana ni Marko nisu bili dostupni za komentar, a oglasio se jedino košarkašev otac.

'Ne želim ništa reći, ni da je točno ni da je netočno. Ne želim komentirati takve gluposti, ne zanima me da dajem izjave za novine', rekao je Markov otac Srećko za srpski Blic.

Markova sestra Tamara odbila je također dati komentar.

Podsjetimo, srpski mediji su o rastavi slavnog para pisali prvi put 2010. godine jer su snimili Marka kako se druži s Ninom Morić u Italiji no te tvrdnje odmah su demantirane.

Nakon toga 2012. godine pisali su kako se par nalazi pred razvodom, a svoje navode su također temeljili na tome što se par prestao pratiti na društvenim mrežama i što Adriana nije spominjala Marka u svojim statusima.

Slično se pisalo i krajem 2013. godine kad je srpski Alo! donio vijest da slavni par prolazi bračnu krizu.

Iako srpski mediji tvrde da je razlog razvoda to što je Adriana našla drugog muškarca, njezini fanovi su prilično skeptični po tom pitanju. Slavna Adriana svoju nevinost je čuvala do 27. godine kad se udala za Marka.

'Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti', objasnila je Adriana svoje stavove i podsjetila kako je odana katolkinja koja svake nedjelje ide na misu osim ako ima poslovno snimanje.

'Seks je za poslije vjenčanja. Muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako nema poštovanja, to znači da me ne želi', rekla je Adriana davno prije braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:35