ŠUŠKA SE...

PROBLEMI U BRAKU ADRIANE LIME I MARKA JARIĆA 'Rekla mi je da mu je jednom oprostila nevjeru'

 Damjan Tadić/Cropix

Ovih dana se ponovno u stranim medijima šuška kako se Adriana Lima i Marko Jarić razvode. Iako su srpski mediji prvo pisali da je Adriana našla drugog muškarca, američki mediji pišu kako je Marko nevjeran Adriani te se ona ne može nositi s njegovim nevjerama.

''Jednom sam mu oprostila preljub, ali drugi put neću', rekla mi je Adriana jednom prilikom', tvrdi bliska prijateljica za američke medije.

Osim što je par raskinuo prijateljstvo na društvenim mrežama, Marko nije sa suprugom i djecom proslavio Uskrs što je još više potaknulo šuškanja o prekidu.

Njegov otac je pak u srijedu za srpske medije izjavio: ''Ne želim ništa reći, ni da je točno ni da je netočno. Ne želim komentirati takve gluposti, ne zanima me da dajem izjave za novine', rekao je Markov otac Srećko za srpski Blic.

Slavni par se još nije javno oglasio o ovim navodima.

Srpski mediji su o rastavi slavnog para pisali prvi put 2010. godine jer su snimili Marka kako se druži s Ninom Morić u Italiji no te tvrdnje odmah su demantirane.

Nakon toga 2012. godine pisali su kako se par nalazi pred razvodom, a svoje navode su također temeljili na tome što se par prestao pratiti na društvenim mrežama i što Adriana nije spominjala Marka u svojim statusima.

Slično se pisalo i krajem 2013. godine kad je srpski Alo! donio vijest da slavni par prolazi bračnu krizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:30