ŠOKIRALA IZJAVOM

PRIZNALA DA JE I ONA PRELJUBNICA 'Vezu smo počeli dok smo bili u braku s drugim ljudima'

Zvijezda serije 'Beverly Hills' Tori Spelling svojim izjavama ponovno diže prašinu
 Gloria

Nakon što je Tori Spelling izašla iz bolnice gdje je bila zbog sumnji na ebolu, a ispostavilo se da ima bronhitis, zvijezda serije "Beverly Hills" svojim izjavama ponovno diže prašinu.

Naime, Tori je otkrila kako je svoju vezu sa suprugom Deanom McDermottom počela još dok je bila u braku s Charliejem Shanianom.

"Dean i ja smo spavali skupa iste noći kad smo se upoznali", otkrila je Tori. Dean je tad također bio u braku s tadašnjom suprugom Mary Jane Eustace.

Podsjetimo, u reality emisiji koja prati njezin život s Deanom i njihovo četvero djece otkriveno je kako ju je suprug varao s Emily Goodhand, a potom se prijavio u kliniku za rehabilitaciju seksualnih ovisnika.

Tori mu je preljub oprostila, a Dean je navodno vjeran otkako se vratio kući. Obitelj je sad već počela snimati i drugu sezonu svoje reality emisije.

"Nas dvoje smo se upoznali dok smo još bili u braku s drugim ljudima i sad se meni dogodilo ono što se zbog nas dogodilo drugim ljudima. Mnogi misle da je to karma", izjavila je Tori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:28