CHELSY POZVANA NA VJENČANJE

Princ Harry pati zbog bivše cure

Harry i Chelsy hodali su pet godina, a u rujnu su obznanili prekid veze

Šuška se da će na vjenčanje svog brata Williama princ Harry dovesti bivšu djevojku Chelsy Davy, 25-godišnju studenticu prava s kojom je prekinuo prije dva mjeseca.

Harry i Chelsy, inače poznatiji kao par “malo jesmo, malo nismo skupa”, zajedno su proveli pet godina, da bi prije dva mjeseca, preciznije koncem rujna, zauvijek okončali vezu. No, budući da je Harry svoju bivšu djevojku pozvao na Williamovo vjenčanje, njihovi prijatelji nagađaju da će se par pomiriti.

Čestitala Kate

Naime, Harry (koji će inače biti bratov kum) već je najavio da će za božićne praznike odletjeti u Južnu Afriku gdje se Chelsy trenutačno nalazi i s njom se vratiti u Britaniju. Iako je službeno raskinula s kraljevskom obitelji, Chelsy je, kažu njihovi prijatelji, nazvala buduću nevjestu Kate Middleton i čestitala joj na sretnim vijestima i prije nego što ju je bivši dečko Harry stavio na svečanu listu uzvanika.

William se, kažu dvorske glasine, složio da Harryjeva bivša djevojka nazoči njihovu vjenčanju. Popis uzvanika ionako se još sastavlja i pozivnice nisu poslane, a Chelsy mu je uvijek bila draga. Što se tiče njega i njegove zaručnice Kate, nedavno je izjavio William, ona može doći i kao obiteljska prijateljica.

Pune ruke posla

U međuvremenu buduća nevjesta ima pune ruke posla. Zamolila je svoju sestru Pippu, koja će joj biti djeveruša, da uzme i ulogu dvorske dame. Dužnost dvorske dame je da odgovara na privatnu poštu i putuje s članovima kraljevske obitelji kada idu u službene posjete. Tradicionalno su to prijatelji ili rodbina, pa se Kate iskreno nada da će joj dopustiti da njezina dvorska dama bude upravo njezina 26-godišnja sestra. Kraljevska palača, međutim, zasad je samo službeno rekla “prerano je komentirati njezinu ideju”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:37