ODGOVOR NA OPTUŽBE

'PRIČE O MOM PIJANSTVU SU LAŽ. LAŽLJIVCI ĆE ME IMATI NA SAVJESTI' Stavros o skandalu s alkoholom u Italiji

Opatija, 290509.U Opatiji se 29. i 30. svibnja odrzava 14. Hrvatski radijski festival (HRF). Na finalnoj veceri zabavne glazbe odrzanoj na Ljetnoj pozornici nastupilo je 20 autora. Grand prix osvojio je Miroslav Skoro, nagradu slusatelja radijskih postaja Drazen Zecic, a nagradu urednika radijskih emisija Jole.Na slici Jasmin Stavros.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / Cropix

Da sam se napio, završio automobilom u jarku i još onda takav pijan vrijeđao talijanske policajce? Što da vam kažem na to? Onima koji su takvu gadariju lansirali mogu samo poručiti da se nadam da će im Bog oprostiti, jer ne znaju što čine. Jer da znaju, bili bi maštovitiji, pa bi dodali i da su sa mnom u automobilu bila moja tri ljubavnika - kaže Jasmin Stavros, koji se još uvijek nalazi u talijanskom selu gdje se u sklopu svoje duhovne obnove pridružio Udruzi koja pomaže djeci oboljeloj od teških bolesti.

Nakon što je u utorak Dnevnik.hr objavio kako je pjevač 9. siječnja u 15.30 sati završio sa svojim automobilom u jednom jarku na Kronplatzu, nakon čega je s jedva izmjerenih (navodno se opirao alkotestu), 2,5 promila alkohola u krvi vrijeđao talijanske karabinijere, mnogi su počeli nagađati kako Stavros na svoju duhovnu obnovu nije otišao dobrovoljno, pretpostavljajući da mu je rad u humanitarnoj udruzi propisan kao kazna za vožnju u pijanom stanju.

'DA, VOZIO SAM PIJAN, A SA MNOM SU BILA I TRI MOJA LJUBAVNIKA!' Stavros odgovorio na optužbe o pijanstvu!

- Jedino što je od toga točno jest to da sam se doista početkom siječnja nalazio u Kronplatzu na skijanju. Dapače, ako se ne varam, točno tog dana davao sam intervju za Novu TV u kojem sam pričao o tome zašto volim zimu i skijanje te napomenuo kako su me ukliještila leđa. S novinarom sam razgovarao dok smo šetali oko hotela u kojem sam odsjeo, dakle, nisam uopće ni bio u automobilu, a kamoli da sam pijan vozio. Iskreno, uopće ne znam ni koliko bih to alkohola morao popiti da napušem 2,5 promila na alkotestu.

‘OTIŠAO SAM U IZOLACIJU: ČISTIM WC-E I PEREM PODOVE. ŽELIM BITI PONIZAN' Jasmin Stavros ekskluzivno za Jutarnji

- Uz to, svima koji me znaju vrlo je dobro poznato da tijekom zimovanja uopće ne pijem. Odnosno, pijem samo vodu. Toliko obožavam skijanje, da mi je šteta i zamisliti kako umjesto na svježem zraku stojim uz šank s čašom vina u ruci - uvjerava Stavros, koji je po pisanju portala ostao i bez automobila.

Naime, karabinijeri iz Brunica su za Dnevnik.hr izjavili kako mu je oduzeta vozačka dozvola na godinu dana, a automobil, koji nije jako oštećen jer je u jarku u koji je upao bilo puno snijega, potpuno mu je zaplijenjen i bit će prodan na dražbi, dok će vozaču Stavrosu biti izrečena kazna između tri i devet tisuća eura, a morat će platiti i troškove postupka.

- Slušam to što govorite i križam se i lijevom i desnom rukom. Pa kakvi su to ljudi? Žena me maloprije zvala, izvan sebe je. Zovu me i prijatelji, ali im se još nisam javio, jer ne mogu odgovarati na pozive tijekom duhovne obnove. Javljam se samo tijekom jednosatne dnevne stanke, a danas sam požalio što sam se javio, jer mi je gotovo pozlilo kad sam čuo ovakve izmišljotine. Strašno! Pa moj je automobil uredno parkiran ispred moje kuće, nitko ga nije zaplijenio, a nema ni razloga jer ja, ponavljam, nisam pijan vozio niti takav vrijeđao policiju - tvrdi pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:25