RAZVEO SE TIGER WOODS

Prevario ju je sa 14 žena. To mu ne može oprostiti

Tigerovi ‘seksualni izleti’ izašli su na svjetlo dana lani u studenom
 AFP

Ponajbolji svjetski golfer i trenutno najpoznatiji preljubnik Tiger Woods ipak nije uspio zadobiti oprost za višestruku nevjeru od svoje supruge, bivše švedske manekenke Elin Nordegren, s kojom ima dvoje male djece. Za njegove se “seksualne izlete” doznalo lani u studenome kad je poslije svađe s Elin izazvao prometnu nesreću na Floridi. Neobična nesreća u kojoj ga je supruga “natjeravala” golf palicom zbog varanja, opisana je kao “privatna stvar”, a ubrzo se doznalo i zašto.

Lascivne SMS poruke

Svoju ispovjest o ljubavnoj aferi s oženjenim Tigerom prva je s javnošću podijelila Rachel Uchitel. Nakon nje ljubavnice su u medijima počele nicati kao “gljive poslije kiše” sve dok njihov broj nije dosegnuo dvije znamenke, odnosno 14 žena s kojima je spolno općio za vrijeme braka. Javnost je imala uvid i u njegove lascivne SMS poruke koje je slao nekadašnjoj porno glumici Joslyn James, a u kojima su stajali potpuni opisi eksplicitnog seksa koji bi htio s njom upražnjavati.

Zbog izuzetno neugodne i nezavidne situacije u kojoj se našla, Elin se s djecom za Božićne blagdane uputila u rodnu Švedsku kako bi nakratko pobjegla od svega što joj se dogodilo. Seksualni skandal slavnog golfera, međutim, nije jenjavao mjesecima, a pikanterije iz spolnih odnosa s brojnim, uglavnom anonimnim ženama postale su pravi “mamac” za publiku i čitatelje.

Pokušao kupiti šutnju

Iako je Tiger njihovu šutnju dugo kupovao pozamašnim iznosima istinu o njegovim izvanbračnim sklonostima doznao je cijeli svijet. Seksualni skandali kojima je mjesecima punio novinske stupce najviše su javno ponizili upravo bivšu manekenku Elin, koja se uz oklijevanje privremeno iselila iz zajedničke kuće i povukla iz javnosti.

Tiger je nakon toga otišao na rehabilitaciju od ovisnosti o seksu. Unatoč najavama o jednom od najskupljih razvoda u svijetu, mnogo toga je upućivalo da bi se supružnici ipak mogli pomiriti. Nakon što je u veljači napustio kliniku, čitava se situacija malo smirila pa su supružnici čak i neko vrijeme proveli zajedno, ne bi li pokušali spasiti brak. Obećanja o vjernosti i brzom liječenju ipak nisu bila dovoljna. Erin mu prijevare nije mogla oprostiti, angažirala je odvjetnika i zatražila razvod.

Slobodni za nove ljubavi

Isprva se nagađalo da bi lijepa Elin trebala postati “teža” za čitavu polovicu njegova bogatstva, procijenjenog tada na više od milijardu američkih dolara. Međutim, Tiger je zbog afere izgubio dobar dio unosnih ugovora i drugih izvora zarade pa je, sada već bivša supruga, navodno dobila obiteljsku kuću na Floridi, stan u Stockholmu, vilu koja je u izgradnji te još uvijek nepoznatu cifru milijuna američkih dolara, za koju se procjenjuje da bi trebala biti u rasponu između 100 i 200 milijuna.

Od jučer su i službeno ravedeni. Sada su ponovno slobodni za nove ljubavi, dok će se o kćerkici Sam Alexis i sinu Charlieju Axelu oboje skrbiti, navodno u omjeru 3:1. Dakako, u korist plavokose Šveđanke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 03:28