STRAH OD OSVETE

PRETUKAO BRATA PARIS HILTON PA BJEŽI NA KUBU 'Bojim se za vlastiti život, a Castro mrzi Hiltonove!'

 Instagram

ijekom ovog vikenda izbio je još jedan incident između obitelji Hilton i Lohan. Naime, brat Paris Hilton, Barron pretučen je nakon jednog tuluma u Miamiju, a za sve je okrivio Lindsay Lohan.



Napadač tvrdi: 'Nisam to napravio zbog Linsay Lohan'

Prema Barronovim riječima, Lindsay je nagovorila napadača da ga pretuče jer ga je čula kako je ogovara. U međuvremenu je i napadač uhićen, Ray Lemoine, koji tvrdi kako nije pretukao Barrona zbog Lindsay već zbog toga što nije htio napustiti imanje kad su ga to tražili.

Organizatori tuluma: 'Ray je napao Hiltona zbog Lindsay'

Prema pisanju TMZ-a, izbačena je i Lindsay, a to su potvrdili i sami organizatori razularenog tuluma za američke bogataše, a prema njihovim riječima Lindsay JEST kriva za sve te je navodno nagovorila Rayja da napadne Barrona.

Ray Lemione pak tvrdi kako sad strahuje za vlastiti život i boji se odmazde obitelji Hilton pa planira napustiti SAD.



Napadač strahuje od osvete Hiltonovih: 'Bježim na Kubu!'

'Bojim se Hiltonovih pa ću tražiti da me prime na Kubi. Castro mrzi Hiltonove i oduzeo im je hotel 1959. godine te ga pretvorio u svoju bazu. Idem tamo mrziti kapitalizam. Živjela Lohanica!', izjavio je Ray za New York Daily News.

Linsay Lohan prekršila uvjetnu kaznu, konzumirala drogu?

U međuvremenu je izbio još jedan skandal vezan uz tulum i Lindsay Lohan. Glumica je trenutačno na uvjetnoj kazni zbog alkohola, droge i još nekih prekršaja, a na tulumu su pronađene značajne količine kokaina i tragova konzumiranja marihuane i to u istoj prostoriji u kojoj je ona snimila 'selfie' te ga objavila na Instagramu.

Stožer Lindsay Lohan pak tvrdi da se sama glumica nije drogirala na tulumu te ga je upravo zbog toga i napustila, međutim, TMZ je u posjedu snimke na kojoj se vidi da je izbačena s tuluma i da moli zaštitare da je puste natrag.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:57