KIM CATTRALL

PREPOZNAJETE LI SLAVNU GLUMICU? Samanthi iz 'Seksa i grada' nije bio problem razgolititi se ni u počecima karijere

 Screenshot

Jedna od četiri glavne glumice iz serijala 'Seks i grad', Kim Cattrall postala je poznata po svojoj raskalašenoj ulozi Samanthe za koju joj nikada nije bilo problem pokazati komadić gole kože. No, seksi glumica koja sada ima 58 godina ni na početku svoje karijere nije imala problema s golotinjom.

Naime, kao 26-godišnjakinja koja se probijala u svijetu filma, Kim je 1982. godine glumila pohotnu srednjoškolsku navijačicu u filmu 'Porky's' čija radnja govori o grupi srednjoškolaca koji se svim silama trude izgubiti nevinost. Njezina uloga privukla je pozornost zbog scene seksa u srednjoj školi, odnosno u praonici rublja u kojoj Kim zaglavi s jednim mladićem koji joj zadiže plavu suknjicu, otkriva njezino međunožje i prije nego je prevrne na perilicu kamera kratko prikazuje i njezinu golu stražnjicu. U spomenutoj sceni Kim stenje prilično glasno pa je njezin partner ušutkava čarapom.

Još uvijek zanosna glumica nešto kasnije je priznala da je uloge u takvim filmovima prihvaćala jer su bili zabavni i jer joj je trebao novac da plati stanarinu, no kako nije mislila da će 'Porky's' postati tako veliki hit.

Iako je tijekom svoje karijere snimila više od 5000 golišavih scena, kada je napunila 50 godina, Kim je odlučila da se više neće skidati na filmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:28