NEPROSPAVANE NOĆI

Precijenila radni kapacitet: Lindsay Lohan onesvijestila se i završila u bolnici

Lindsay Lohan puštena je iz bolnice od odmah je tvitala: “Da zapamtim. Nakon 85 sati rada u 4 dana i neprospavane noći na snimanju, znaj da se možeš onesvijestiti od iscrpljenosti i sedam bolničara ti se može nacrtati na vratima. Nadaj se da su zgodni, jer inače je sve čista koma”.

U bolnici je završila u petak navečer nakon što je netko od njezinih producenata nazvao hitnu službu i rekao da je u nesvijesti. Odmah se, naravno, posumnjalo da se nešto zakompliciralo sa drogom ili alkoholom, ali Lindsay tvrdi da je samo precijenila svoj radni kapacitet.

Tjedan dana prije nego su je iz jednog hotela u Los Angelesu odveli u bolnicu, Lindsay je razbila iznajmljeni Porsche kad se u Malibuu zaletila u kamion.

Nije joj bilo ništa, auto je uništen. Njezin agent Steve Honing časopisu People rekao je da je sada sve u redu. Zašto bi sve to uopće bilo važno? Zato što Lindsay upravo glumi Elizabeth Taylor u biografskom televizijskom filmu “Liz & Dick” u produkciji kuće Lifetime.

Skupa produkciju koju režira Lloyd Kramer prikazuje kratki i legendarni susret Elizabeth Taylor i Richarda Burtona na jednoj zabavi na bazenu 1954. ,njihovu strastvenu ljubav koja se rasplamsala na snimanju spektakla “Kleopatra” 1963. i kroz dva razvoda i dva vjenčanja trajala sve do Burtonove smrti 1984.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 06:39