SVE ZA LJEPOTU

POZNATE DAME IZ ZAGREBA NA VAMPIRSKOM TRETMANU Pomlađuju se vlastitom krvnom plazmom: 'Oduševljene smo'

 Maja Kljajić, Instagram

U poliklinici Milojević u ponedjeljak je održano predstavljanje jednog od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana pomlađivanja - tretman krvnom plazmom. Tamo su bile i Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal koje su oduševljene tretmanom.

Dr. Nikola Milojević otkrio je da je i tajna ljepote jedne od najprivlačnijih žena svijeta Angeline Jolie baš u tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom.

Dr. Milojević je ponosan što je među prvima uveo tu tehnologiju u Hrvatsku i širu regiju.

Od vlastite se krvi posebnom centrifugom radi ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su tri tretmana u razmacima od mjesec dana.

Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo vlastita, posebno pripremljena plazma i tako se doslovce vraćaju kazaljke na satu kože. Znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani 'popravljaju' sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa.

Liječnik kaže da ovo nije vampirski facelift, te se zato i čekalo do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno tri dana.

Osim pomlađivanja, ovaj tretman se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijima sportašima koji ga koriste su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:36