ULAŽU SE MILIJUNI

POVRATAK TV REALITYJA Čak 10.000 kandidata bori se za sudjelovanje u 'X Factoru' i 'Masterchefu'

Kuhari amateri vide svoju priliku za posao iz snova jer se bivšim sudionicima show višestruko isplatio
 Nova TV

Gotovo 10 tisuća ljudi prijavilo se za sudjelovanje u novim televizijskim projektima. Radi se o tri RTL-ova projekta te jednom Nove TV. Više od 1700 zainteresiranih kuharskih talenata prijavilo se za novu, treću sezonu “MasterChefa” koja će se na proljeće prikazivati na Novoj TV. Prijave su zaključene, a pred produkcijskim timom “MasterChefa” velik je posao, jer moraju napraviti predselekciju potencijalnih natjecatelja showa. U novi “MasterChef” ući će 50 najboljih natjecatelja, a tko će među njima dobiti privilegij ući i u “MasterChef” kuhinju, znat će se tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri.

Odselio se na Tajland

Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje će produkcija uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa, poručuju s Nove TV, dodajući da nova potraga za najboljim kuharom amaterom i pobjednikom treće sezone showa kreće uskoro.

Podsjetimo, dosadašnjim pobjednicima ulazak u televizijsku kuhinju višestruko se isplatio. Pobjednik prve sezone Šime Sušić, uz pomoć člana žirija Radovana Marčića, objavio je kuharicu “Dnevnik pobjednika”. Nikola Lesar, koji je najbolje kuhao u drugoj sezoni popularnog showa, nakon “MasterChefa” proputovao je pola svijeta, a skrasio se na Tajlandu.

Učio francusku kuhinju

“Ponuđen mi je posao šefa kuhinje jednog od najpoznatijih restorana u Bangkoku koji nudi autentičnu kuhinju zaboravljenih dijelova Tajlanda. Da, vatrena Thai kuhinja, i stranac kao šef iste... Proveo sam devet mjeseci trenirajući visoku francusku kuhinju, a sad je vrijeme za nešto malo drugačije. Pružena mi je prilika da redizajniram i promijenim zastarjeli meni, istreniram ekipu od dvanaest tajlandskih kuhara i da već stalnim gostima dam dašak nečeg novog i uzbudljivog. Zadnjih mjesec dana marljivo radimo na novim tehnikama, kombinirajući moderne europske s egzotičnim tajlandskim. Upravo hladim ruke vlažnim oblozima nakon treniranja vatrenog, teškog metalnog tajlandskog woka, zadovoljan nakon još jednog uzbudljivog radnog dana. Od pobjede na MasterChefu, pa do ovog... What a ride”, napisao je Nikola na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:29