BIO JE U TRAUMI

POTRESNA ISPOVIJEST SLAVNOG GLUMCA 'Za Valentinovo me obožavateljica istukla, skinula i silovala'

US actor Shia LaBeouf addresses the press conference for the film "Nymphomaniac Volume I (Long Version)" at the 64th Berlinale Film Festival in Berlin on February 9, 2014. The 64th Berlinale, the first major European film festival of the year, with 24 international productions screening in the main showcase takes place until Febuary 16, 2014. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
 JOHANNES EISELE/AFP

Glumac Shia LaBeouf u intervjuu za Dazed Digital ispričao je kako ga je tijekom Valentinova nepoznata obožavateljica silovala. Sve se odigralo tijekom njegovog umjetničkog performansa '#IAMSORRY' kad je pet dana sjedio u umjetničkoj galeriji u New Yorku s papirnatom vrećicom na glavi, a njegovi obožavatelji dolazili su u prostoriju jedan po jedan. Shia nije s nikim od njih komunicirao već je gledao u njih, a oni su na to imali razne reakcije.

Nakon tri dana, kako je ispričao glumac, došla je jedna djevojka u pratnji dečka. On je čekao u redu, a ona je prva ušla unutra.

'Prvo me deset minuta tukla po nogama, a onda me skinula i silovala. Tamo je bilo stotine ljudi koji su čekali u redu kad je ona iz prostorije izašla rasčupane kose i razmazanog ruža. To nije bilo dobro, ne samo za mene nego ni za njezinog dečka', tvrdi Shia u intervjuu.

Također, otkriva kako je u tom istom redu bila njegova djevojka Mia Goth s kojom je u vezi dvije godine.

'Bilo je Valentinovo i ja sam tad živio u galeriji. Mia i ja smo bili razdvojeni pet dana i to bez ikakve komunikacije. Tako da je i njoj to bilo vrlo teško, a vjerujem kako se informacija proširila među ljudima. Kad je napokon ušla unutra, tražila je objašnjenje. Obojen smo sjedili s tom traumom bez ikakvog objašnjenja. Bilo je vrlo bolno', ispričao je u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:18