MICK JAGGER JE SHRVAN

POTPUNI EMOTIVNI SLOM Od suicida djevojke oka nije sklopio: 'Jedva da je riječ progovorio'

05 March 2006 - West Hollywood, California - Mick Jagger. Vanity Fair Oscar Party held at Morton's. Photo Credit: Gary Boas/AdMedia
 Gary Boas/SIPA / Gary Boas/AdMedia

Član Rolling Stonesa Charlie Watts otkrio je kako se njegov kolega Mick Jagger loše nosi sa smrću životne partnerice L'Wrenn Scott.

- Drži se. Dobro je, rekao je Watts, a zatim ipak dodao: 'Mick Jagger nije baš dobro. Odsutan je. To je za njega ogroman šok'.

Otkako je saznao za samoubojstvo koje je u svom stanu na Manhattanu počinila njegova dugogodišnja djevojka, 70-godišnji rocker uopće nije spavao, a kažu da je toliko pogođen bolnom viješću da jedva može govoriti.

- To su strašne vijesti i sada je najvažnije da budemo uz Micka i pružimo mu podršku, rekao je gitarist Ronnie Wood.

Bend je još uvijek u Perthu, no najavljeni kocert su otkazali. U Perth stižu i Mickove dvije kćeri Elzabeth i Georgia May kako bi bile uz oca u ovim teškim trenucima. Članovi benda navodno bi sutra trebali napustiti Australiju.

Keith Richards ustvrdio je kako se dogodilo nešto što nitko nije očekivao. - Mick je moja srodna duša, volim ga. Svi suosjećamo s njim.

Tijekom dana je objavljeno kako je tragično preminula modna dizajnerica planirala upravo danas objaviti da zatvara tvrtku. New York Times saznaje da je L'Wren Scott planirala javno obznaniti da njezina modna linije više neće postojati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:59