Posljednja klapa ‘Bitanga i princeza’

ZAGREB - Nakon nešto više od dva mjeseca snimanja, u petak je pala posljednja klapa pete sezone humorističnog serijala “Bitange i princeze” čije će nove nastavke gledatelji HTV-a imati prilike vidjetii već ove jeseni. Ekipa producentske kuće Interfilm Ivana Maloče, koja za HTV radi ovu popularnu urbanu seriju s Tarikom Filipović, Reneom Bitorajcem, Milom Elegović, Hrvojem Kečkešom i Natašom Dangubić, iste je večeri u studiju Jadran filma proslavila završetak rada na 24 epizode.



‘Ratovanje sa Slovenijom’



- S pripremama smo započeli još u siječnju, a tim je kao i do sada bio isti predvođen glavnim scenaristom i redateljom Goranom Kulenovićem. Svaka sezona dosad je imala neku svoju specifičnost pa tako i ova, koju je obilježilo ratovanje ‘Bitangi’ sa Slovenijom. Upravo zbog tog dijela priče koja se proteže kroz nekoliko epizoda, ostali smo bez jednog sponzora iz Slovenije. Kada su čuli čime bi se pozabavili, zatražili su na uvid scenarij, što ne dajemo nikome i odbili smo sponzorstvo - prepričava producent Ivan Maloča. U Interfilmu još nisu sigurni kada će se točno nove avanture hrvatskih ‘Friendsa’ naći na programu, no ove jeseni nadaju se boljem terminu.



Stalna satnica i 1. program




- Mislim da su nakon 84 emitirane epizode, ‘Bitange’ zaslužile u petoj godini prikazivanja da dobiju primjereni termin, točnije da će napokon završiti na Prvom programu HTV-a i imati fiksnu satnicu emitiranja jer smo kroz četiri sezone prilično ‘lutali’ programom - istaknuo je Maloča.



Inače, baš kao i svaku sezonu, i ovu su obilježila mnoga gostovanja glumaca poput Gorana Grgića, Kristijana Ugrine, Slavena Knezovića, Linde Begonje te poznatih “amatera” poput Massima Savića, Bože Sušeca, Aleksandra Stankovića, Aleksandre Grdić i drugih.








Tina Premec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 15:08