RJEŠAVA SE USPOMENA

POPOVIĆ PRODAJE SVOJE I SEVERININO LJUBAVNO GNIJEZDO Za salaš na kojem je planirao živjeti s pjevačicom traži 400.000 eura

Srpski poduzetnik je planirao da Splićanka i on, nakon što dobiju sina, većinu vremena provode tamo
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Milan Popović je prije tri godine izgradio velebno zdanje u Čeneju blizu Novog Sada za svoju zaručnicu, a sad ga prodaje.

'Severinin salaš', kako su ga prozvali susjedi, prodaje se za 400.000 eura, piše Alo. Popović je samo za zemljište iskeširao 250.000 eura, a nacrt imanja i opremanje napravljeni su po Feng shuiju.

Luksuzna kuća ima bazen, a sve je opasano velikim zidom. Vlasnik se posebno ponosi voćnjakom krušaka viljamovki.

Srpski poduzetnik je vilu sagradio na mjestu stare i dotrajale kućice, koju je srušio, ubrzo nakon što se zaljubio u Splićanku.

Planirao je da Severina Vučković i on, nakon što dobiju sina, većinu vremena provode tamo. U blizini je mali aerodrom Čenej što im je bilo odlično budući da Popović ima privatan avion.

No, radovi su se odužili, a par se sve lošije slagao. Ideja da bude Popovićeva domaćica i da većinu vremena provodi u vojvođanskom selu Severini se nikako nije svidjela. Prvi put su došli na dulje u Čenej tek 2012. kad je Aleksandar imao pola godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:32