SVE JE RAZOTKRILA

POKAZALA NA KOJI NAČIN NASTAJU LAŽNE INSTAGRAM TRANSFORMACIJE Ne vjerujte svemu što vidite, ne možete smršavjeti preko noći

 Instagram

Jessica Park djevojka je koja svoje fitness putovanje potkrepljuje fotografijama na Instagramu. Ova 26-godišnjakinja s više od 55 tisuća pratitelja na Instagramu dijeli trikove za brzo mršavljenje i dovođenje tijela u formu.

No pored toga, upozorila je i da treba pripaziti na brojne objave koje kruže internetom kad je gubitak kilograma u pitanju jer do željenog rezultata ipak nije tako lako doći iako se čini da se mnogi hvale brzim postignućima.

Kako bi što bolje objasnila o čemu je riječ, podijelila je dvije fotografije. Na jednoj je zabilježila trenutak kad se potpuno opustila, a na drugoj djeluje kao da već ima nekoliko kilograma manje. Naime, Jessica je svima poželjela dati do znanja da je razlog toj nagloj transformaciji samo poza u kojoj je pozirala.

- Vremenska razlika u nastajanju ovih fotografija je samo 30 sekundi. Lijevo sam se trudila biti što opuštenija. Koliko god to dokazuje da moje tijelo nije svaršeno, nije me briga za to. Desno sam se potrudila ispasti što bolje. No nema razloga za to. Nisam savršena, moje tijelo nije savršeno iako sam postigla puno toga. No nešto je najgore lagati sebe, no postala sam iskrena prema sebi i to je najbitnije - zaključila je Jessica.









Svojim postom samo je htejal dati do znanja da su vježbanje i zdrava prehrana stil života, te da uspjeh ne dolazi preko noći.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:22