TEŠKI TRENUCI

'PLAKALA SAM CIJELI DAN, ALI JA IONAKO UVIJEK CMIZDRIM' Adele otkrila što joj je sve kroz glavu prošlo nakon fijaska od nastupa na dodjeli Grammyja

"Znala sam gdje je mikrofon i željela sam se okrenuti i podignuti ga, ali sam se ukočila", otkrila je slavna 27-godišnja pjevačica
 Reuters

Nakon tehničke greške koja je prouzročila katastrofalan nastup planetarno popularne Adele, pjevačka zvijezda je cijeli sljedeći dan provela plačući, kako je otkrila gostujući u emisiji američke tv-voditeljice Ellen DeGeneres.

Adele je prošle godine službeno proglašena najprodavanijom glazbenicom 2015. godine, iako je njen album '25' objavljen tek u studenome, što njen veličanstveni uspjeh čini još i većim. No, njen nastup na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy umjesto trijumfa pretvorio se u debakl, jer je mikrofon pao među klavirske žice. Zbog toga je njen moćan glas zvučao 'falš' dok je pokušavala izvesti svoju pjesmu 'All I Ask'.

"Plakala sam gotovo cijeli dan", otkrila je voditeljici, ali je dodala kako bi zacijelo plakala i da je sve prošlo u redu. "Ja uvijek plačem", rekla je Adele.

"Znala sam gdje je mikrofon i željela sam se okrenuti i podignuti ga, ali sam se ukočila", otkrila je slavna 27-godišnja pjevačica prisjećajući se fijaska tokom natupa na svečanosti dodjele glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:19