ONA SVE OPOVRGAVA

PJEVAČICA U NOVOJ VATRENOJ ROMANSI? Mediji u BiH: 'Nina ljubi 13 godina mlađeg'

Mirzu Šoljanina upoznala je u sklopu TV showa
 CROPIX

Pjevačica Nina Badrić navodno je, pišu bosanski mediji, već mjesec i pol dana u vezi sa 13 godina mlađim Mirzom Šoljaninom, pobjednikom treće sezone sarajevskog natjecanja “Zvijezda možeš biti ti”.

Kako navode srpski mediji, oni su se upoznali 2011. godine na finalu tog natjecanja, kada je Nina bila gost večeri, a godinu dana kasnije snimili su i zajednički duet, pjesmu “Duše su se srele”.

“Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vješto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je uvjerena da će on pobijediti u natjecanju i s ponosom su zajedno otpjevali pjesmu na velikoj pozornici.

Tada su razmijenili brojeve telefona kako bi se redovno čuli. Kad su promovirali svoj duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svjesni - ispričao je neimenovani izvor za Press Online.

U međuvremenu, menadžerica Nine Badrić Mia Milovčić ekskluzivno je za portal Scena.hr demantirala napise bosanskog i srpskog tiska.

'Prisiljeni smo demantirati neistine i lažne navode tabloida u narodu poznatiji kao “žutilo”, a sama riječ govori koliko su vjerodostojne takve novine. Nina Badrić nije u ni u kakvoj intimnoj vezi s Mirzom Šoljaninom, osim što su snimili uspješan duet ‘Duše su se srele’. Hvala na pitanju, intimni život glazbene dive je kao i do sada isključivo samo njezina privatna stvar, a seoska naklapanja nam ne pada na pamet čak niti komentirati. Odvjetnički tim Nine Badrić će biti prisiljen dići sudsku tužbu protiv svakoga tko iznosi pa i prenosi neistine u vezi privatnog života Nine Badrić. Sav prihod od sudske tužbe ćemo sa zadovoljstvom donirati u humanitarne svrhe', izjavila je Mia Milovčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 03:13