ISKRENO

PIŠEK O ŽIVOTU U SRBIJI 'Beograd je izabrao mene, u njega sam se zaljubila na prvi pogled'

Nikolina Pišek Ristović, koja se prije nekoliko mjeseci udala za Vidoja te preselila u Beograd, u posljednjem intervjuu otkrila je brojne zanimljivosti o svom životu u Beogradu.

Osim što je novinarima Blica objasnila kako nije ona odabrala Srbiju nego Srbija nju, otkrila je i kako su je prihvatili kolege na televiziji B92 gdje vodi emisiju 'Bulevar'.

Na pitanje zašto je odabrala Srbiju, Nikolina je kroz smijeh izjavila: 'Srbija je izabrala mene. Došla sam u Beograd prije pet ili šest godina, kada smo radili 'Operaciju trijumf'. Tako je krenulo, ja sam se ovdje udomaćila na malim ekranima. Bilo je dva ili tri pokušaja da Hrvatice dođu i profesionalno se zadrže u Beogradu, ali sve bi se po isteku angažmana na projektu vraćale u Zagreb. Mene očito vole u Beogradu i postoje neke međusobne vibracije jer sam zadobila povjerenje gledatelja i poslodavaca.'

Na pitanje kako se osjeća u Beogradu Nikolina pak kaže: 'Ljubav s Beogradom dogodila se na prvi pogled', a dodaje i kako joj je super što je blizu njezinog rodnog grada Zagreba gdje još ima brojne obveze, ali i kćerku koja ide u školu.

'Kad ja nisam u Zagrebu moji roditelji i brat brinu se za moju kći. Uskladila sam sve te stvari maksimalno dobro i zapravo Beograd i Zagreb predstavljaju divan balans', kaže Nikolina te dodaje kako joj kći dolazi u Beograd vikendima gdje joj još uvijek ipak ne dopušta da upozna noćni život jer joj je tek 16 godina.

Nikolina je u intervjuu otkrila i kako se slaže s kolegama s televizije B92 te kolegom Đorđevićem s kojim radi na emisiji 'Bulevar': 'Zeza me za izgovor, traži da mu prevedem neke riječi, raspituje se za razlike u običajima. Ali da nema mene, potpuno bi se drugačije to shvatilo. Recimo, da su svi za deskom Srbi, pa da opletu po Hrvatima... Ovako im mogu vratiti istom mjerom pa to bude

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:47