RAZMAŽENA BERNIJEVA KĆI

Petra Ecclestone: Treba mi velika kuća zbog mojih pet pasa

 SIPA

Britanci ju smatraju jednom od najrazmaženijih djevojaka u zemlji, no 22-godišnja Petra Ecclestone, kći vitalnog 80-godišnjeg šefa Formule 1 Bernija i Hrvatice Slavice Ecclestone tvrdi da to nije tako.

Novinarima britanskog časopisa Grazia otvorila je vrata svoje luksuzne vile na šest katova koju joj je tata Bernie nedavno kupio za basnoslovnih 65 milijuna eura u londonskom kvartu Chelsea.

- Tata se šalio kada je rekao da se mora ubijati od posla jer ima rastrošne kćeri. Te njegove riječi izvađene su iz konteksta – tvrdi Petra i nastavlja:

- Neki ljudi ne shvaćaju njegov smisao za humor. On više uopće ne mora raditi, može si priuštiti da sve financira. On radi zato što voli raditi. Uvijek govori da će raditi i na dan svoje smrti – ispričala je Petra u šetnji između svojih ormara. Jednu sobu ormar ima za odjeću koju nosi preko dana, a drugu za večernje haljine.

U svom novom domu Petra Ecclestone ima skupe Diptyque svijeće u svakoj sobi, dok zidove krase djela poznatih britanskih umjetnika Banksyja i Tracy Emin. Ispred zgrade parkirana su dva automobila, crveni Ferrari i Mercedes G Wagon.

Petra ima bogatu kolekciju Rolex satova, od kojih čak sedam u vrijednosti od 23.000 eura svaki. Ima i 10 Hermes Birkin torbi, kakve voli i naša premijerka. Svaka vrijedi između 46 i 58 tisuća eura.

Na pitanje je li njoj samoj zaista potreban ovako luksuzan dom, Petra odgovara da joj velika kuća treba zbog kućnih ljubimaca - pet pasa.

- Za njih trebam vrt, a nema puno kuća u Chelseaju i Belgraviji sa privatnim vrtom. Mama me dovela da vidim ovu vilu i odmah sam se zaljubila u nju - objašnjava Petra.

Nakon prošlogodišnjeg neuspjelog pokušaja s modnom kolekcijom muške odjeće, Petra sada intenzivno razmišlja čime se želi baviti.

- Važno mi je da moji roditelji budu ponosni na mene, ne želim živjeti samo od imena Ecclestone – tvrdi Petra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:55