KAD LOVA NIJE PROBLEM

PERVERZNO SKUPI POKLONI Beyonce i Jay-Z kćeri Kim Kardashian darovali Diorove cipelice i Tiffanyjev pribor za jelo! Koštaju 40.000 kuna

Posjet Beyonce Knowels i njenog supruga za mlade je roditelje bio i više nego dobrodošao s obzirom na to da su sa sobom donjeli darove u vrijedosti od 5.000 funti odnosno oko 40.000 kuna
 AFP

Među prvima koji su uspjeli vidjeti dijete Kim Kardashian i Kanyea Westa njihovi su prijatelji Beyoncé i Jay-Z.

Njihov posjet za mlade je roditelje bio i više nego dobrodošao s obzirom na to da su sa sobom donjeli darove u vrijedosti od 5.000 funti.

Tako je malena North dobila srebrni pribor za jelo kojeg je izradila kompanija Tiffany&co. te cipelice marke Christian Dior.

Foto: Tiffany&Co.

Kanye West jedan je od najbliskijih Jay-Zijevih prijatelja pa mu je htio uručiti posebne poklone koje će čuvati cijeli život. U posjet Kardashianovima poveli su i njihovu djevojčicu Blue Ivy.

Prema pisanju brojnih tabloida Beyonce i Jay-Z već su obasuli prijatelje brojnim darovima. Tako su im prije rođenja malene North već darovali 9.000 funti vrijedan stolac marke Swarovski kojeg je posebno za par dizajnirala Carla Monchen.

Foto: Christian Dior

Uz ove skupe poklone Beyonce je svojoj prijateljici udjelila i nekoliko savjeta o tome kako da ponovno dođe u formu. No, Kim je u nekoliko navrata spomenula kako se ne opterećuje kilogramima te kako joj je sada na prvom mjestu majčinstvo i brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:58