RAZDRAGANI TRENER

PEP GUARDIOLA IZLJUBIO SVE ŽENE KOJE SU SE NAŠLE U BLIZINI, PA I MILU HORVAT ‘Zagreb je zakon, oduševljeni smo, opet se vraćamo’

Nakon Esplanade, zvijezde su se zaputile u kafić u Tkalčićevoj koji je za njih zakupio Jerome Boateng
 Foto: Jutarnji list

Nakon uspješno odrađenog posla na terenu stadiona Maksimir i konferencije za novinare koja je uslijedila trener Bayerna, legendarni Pep Guardiola, potpuno razdragan atmosferom, izljubio je sve žene koje su mu se našle u blizini.

Poljupce su tako dobile i HTV-ova voditeljica Mila Horvat, prevoditeljica te glasnogovornica Dinama Sandra Špičić. Poljupci, izvrstan provod u Zagrebu, kao i gostoljubivost osoblja hotela Esplanade na koju su vodstvo i igrači Bayerna naišli osvanula je jučer i na službenim stranicama kluba.

Štrukle, kulen, vino...

- Pep Guardiola iznimno je pristojan i galantan. Nakon svega je zahvalio na suradnji svim ženama u okruženju - kratko je ispričala Sandra Špičić.

A s terena cijeli se tim zaputio u hotel Esplanade gdje su odsjeli i gdje ih je u Smaragdnoj dvorani čekala večera koja je uključivala pravi tradicionalni hrvatski meni koji je sastavljen pod budnim okom chefa Esplanade Ane Grgić, koja je pazila na svaki detalj. Na jelovniku su se tako našli dalmatinski pršut, kulen, sir, njihove slavne štrukle i salata od hobotnice za predjelo, dok je glavno jelo bio raznovrsni mesni meni.

Kako doznajemo, Pep Guardiola, predsjednik Bayerna Karl Hopfner, te jedan od najvećih njemačkih igrača svih vremena Karl-Heinz Rummenigge tijekom čitave večeri nisu prestali hvaliti Zagreb i sam hotel, a Pep je rekao: “Ovo mi je jedno od ljepših putovanja. Zagreb je zakon, oduševljeni smo i sigurno se vraćamo”.

Čak i na službenim stranicama Bayerna stoji kako se Guardiolu rijetko može vidjeti toliko opuštenog kao što je bio nakon pobjede u Zagrebu. Zajedno s Hopfnerom i Rummeniggeom nazdravio je čašom vina, a razlozi su, kažu na stranicama, bili višestruki, jer momčad je u Zagrebu srušila mnoge rekorde.

U ovom dijelu Lige prvaka imaju već 15 bodova i gol razliku 19:3, a sam Guardiola proslavio je osobne dvije okrugle obljetnice. Ovo mu je, naime, kao treneru 50. pobjeda u Ligi prvaka i 100. službena utakmica na klupi Bayerna. Razloge za ponos ocijenio je sam Rummenigge, a 240 uzvanika Smaragdne dvorane diglo se i zapljeskalo mu.

Noćni život metropole

- Imamo noćenje u divnom i tradicionalnom hotelu koji je nekad služio kao postaja putnicima Orient Expressa, a sad je poslužio kao međustanica Bayernu na putu prema velikim ciljevima - kazao je Rummenigge.

Nakon banketa u Esplanadi, oko jedan sat nakon ponoći igrači su se zaputila na piće prema jednom od kafića u Tkalčićevoj ulici koji je rezervirao Jerome Boateng, no među njima nije bilo prve zvijezde Roberta Lewandowskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:26