ZVIJEZDE 'SUMRAK' SAGE

Pattinson više ne želi razgovarati sa Stewart: Njezina javna isprika dodatno ga je povrijedila

 AP

ZAGREB - Zvijezda serijala ‘Sumrak’ Robert Pattinson navodno je šokiran javnom isprikom koju je njegova filmska i životna partnerica Kristen Stewart uputila nakon što se saznalo kako ga je prevarila sa Rupertom Sandersom, redateljem filma ‘Snjeguljica i lovac’, u kojem je glumila glavnu ulogu. U istom filmu glumila je i Sandersova supruga Liberty, i to ulogu njene majke.

Podsjetimo, Stewart je javno izjavila kako duboko žali “zbog boli i srama” koje je njeno ponašanje nanijelo njenim bližnjima i svima koji su povezani s tom situacijom.

- Ova trenutačna indiskrecija je dovela u pitanje najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roba. Volim ga, volim ga, tako mi je žao, izjavila je Kristen.

Pattinson je, nakon njene javne isprike prekinuo svaki kontakt s medijima, a njegovi prijatelji navodno tvrde kako je ostao duboko povrijeđen time što je bilo kakve detalje njihove veze odlučila predstaviti javnosti.

- Trebala je nazvati samo dvoje ljudi, mene i Liberty, navodno je izjavio Pattinson.

Prema pisanju hollywoodskih medija, Pattinson ne želi razgovarati s Stewart, a oboje su se iselili iz zajedničkog stana i sada žive odvojeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:29