OTKRIO IZVOR SA SETA

PANIKA NA SETU Leonardo DiCaprio mrzio je snimati posljednji film, morao se suočiti sa svojom fobijom

Leonardo Di Caprio Out and AboutNew-York-USA-33/10/2014/SLF_065705/Credit:SLF/SIPA/1409230718 *** Local Caption *** 00693255
 SLF/SIPA

Glumac Leonardo DiCaprio u posljednjem filmu 'The Revenant' proveo je mnogo vremena u skučenom prostoru. Razlog je to jer je utjelovio glavnog lika koji se većinu vremena skriva od medvjeda u izdubljenoj kladi kako bi spasio živu glavu.

Međutim, hollywoodska zvijezda suradnicima nije odmah priznao kako je klaustrofobičan već kad su počeli snimati prve scene.

'Uvjeti su bili prilično teški jer je Leo većinu vremena proveo u malom prostoru, ali na setu je zavladala panika kad je priznao da je klaustrofobičan. Stoga su tehničari ponovno morali prepraviti kladu u kojoj Leo provodi većinu vremena pa su dodali klima uređaj, gumb kojim bi mogao otvoriti izlaz u slučaju nužde te još neke sitnice da bi mu bilo što lakše snimiti te scene', otkrio je bliski izvor sa seta.

DiCaprio je kasnije svojim suradnicima navodno priznao kako je mrzio snimati ovaj film upravo zbog toga jer se morao suočiti sa svojim najvećim strahom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:17