POPULARNA PJEVAČICA

PAMELA RAMLJAK UŽIVA U BRAČNOJ IDILI 'Beba? Prepustili smo se i toj opciji. Sve je moguće'

Pjevačica Pamela Ramljak jako se raduje izlasku svog novog albuma, a ponosna je i na pjesmu "Prijateljice" koja je pravi hit na radiju. No, osim glazbene karijere Pamelu jako veseli i bračni život. Ona se prije pola godine udala za Mladena Salajstera te uživa u bračnoj idili. Nakon šest mjeseci braka, Pamela na pitanje o prinovi odgovara sa smiješkom: "Sve je moguće. Prepustili smo se i toj opciji pa se i to može se dogoditi!"

Pamela ne krije da uživa u bračnom životu, a za supruga kaže kako imaju puno zajedničkih stvari i kako se sjajno razumiju.

"Odlično funkcioniramo. Potpuno podržava moj posao i prihvaća moj način života. S njim sam definitivno ja ja, ne moram ništa skrivati i totalno je olakšanje imati partnera koji te nadopunjuje, a ne želi promijeniti", kaže Pamela. Dodaje kako će cijelo ljeto provesti radno, ali je dva vikenda sačuvala kako bi se mogla s dragim uputiti na romantični odmor.

Lijepa pjevačica osim svojim glasom, nerijetko privlači pažnju i svojim stasom. "Ja kod sebi najviše volim svoj struk i stomak, prirodno sam oduvijek bila vitka i nikad nisam imala problema s kilogramima. Ono što drugi smatraju mojim atributom ili manom ne znam, sve je u očima promatrača, ali ja sam zadovoljna svime što mi je Bog dao", kaže pjevačica iskreno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:43