MILAN GRADI DVORAC

Palača od četiri milijuna eura za Severinu i malog Aleksandra: Kroz luksuzni kompleks teći će i rijeka

Da je Severina Vučković za njega prava princeza, svojim najnovijim potezom pokazao je Milan Popović. Jer srpski je kralj bakra zaručnici i majci svog sina odlučio sagraditi - dvorac. Kako izvještavaju srpske novine, Milan kraljevsko zdanje gradi u mjestu Straža, desetak kilometara udaljenom od Vršca, u kojem već ima svoj hotel. Pothvat je u fazi pripreme terena, a uskoro će dobiti temelje.

Milan je imanje kupio prije nekoliko godina. Oronule prizemnice koje su se tamo nalazile odavno je porušio, a stari će se mlin, koji je pod zaštitom konzervatora, renovirati.

Kad gradnja bude gotova, kroz luksuzni kompleks teći će rječica Karaš koju će krasiti drveni mostići, kojima će biznismen i pjevačica sa svojim nasljednikom Aleksandrom odlaziti u šetnje šumom koja okružuje posjed. Bujnim krošnjama drveća bit će zaštićeni od radoznalih pogleda. Popović, kažu srpski mediji, za svoju princezu Severinu i obožavanog kraljevića Aleksandra želi samo najbolje i najskuplje. Slijedom toga, dvorac će imati wellness centar, otvoreni bazen, teretanu i košarkaško igralište.

Nije poznato hoće li pred ulazom u dvorac osvanuti kakav zlatni slon, poput onog što krasi ulaz u ranč zaljubljenog para što se nalazi na Popovićevu imanju u Čeneju, na koji je on potrošio 2,5 milijuna eura. Ta hacijenda sastoji se od 14 prostorija, 6 spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu, košarkaškog terena, otvorenog bazena, finske i turske saune, teretane koja je stajala 60.000 eura...

Dvorac u Straži i vila u Čeneju, naravno, nisu jedine nekretnine slavnog para. Popović na Cipru, u Aja Napi, posjeduje imanje od 400 četvornih metara, a već mjesecima pokušava prodati raskošan apartman u Miamiju čija se vrijednost procjenjuje na dva do pet milijuna dolara. U središtu Beograda ima penthouse, u rodnom Pančevu stan, a u Vršcu hotel na čijem je bazenu njegova zaručnica nedavno snimala dio spota za svoj hit “Italiana”. Severina uz stan na zagrebačkom Bijeniku ima i stan u Splitu. Severina i Milan još uvijek nisu odlučili gdje će se naposljetku skrasiti, a dotad im u obilasku mnogobrojnih nekretnina pomaže i to što Popović ima privatni avion, Cessnu 525, čija se vrijednost procjenjuje na četiri milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:29