ŠOKIRAO MNOGE

OŽENIO SE NAKON MJESEC DANA VEZE? Terrence Howard premlatio bivšu pa ubrzo našao novu ljubav

Glumac Terrence Howard samo četiri mjeseca nakon skandala u kojem je premlatio bivšu suprugu Michelle uplovio je u bračnu luku s Kanađankom.
 Instagram

Prema pisanjus tranih medija, glumac Terrence Howard nakon samo mjesec dana veze s misterioznom Mirandom navodno je odlučio uploviti u bračnu luku. Prema riječima bliskih izvora, glumac je u lijepu Kanađanku zaljubljen 'preko glave', ali su svi i dalje iznenađeni što se na to odlučio nakon samo mjesec dana ljubavi.

'Nije to daleko od njegovog karaktera niti nešto novo jer je poznat po brojnim neobičnim potezima', tvrdi izvor za Radar Online.

O misterioznoj Mirandi gotovo se ništa ni ne zna osim imena te do da dolazi iz Kanade.

Terrence Howard prije ovog braka bio je oženjen Michelle Gent, a ona ga je prije četiri mjeseca optužila da ju je istukao. 'Otišli smo na Kostariku kako bi probali spasiti propali 1-godišnji brak, ali to više nije moglo dalje. Kad sam mu to rekla, pobijesnio je i krenuo na mene. Pokušala sam se obraniti suzavcem, ali me on udarao po glavi, vukao za kosu i onda mojom glavom udarao o zid i ogledalo', rekla je Michelle tad za medije.

Terrence se branio da nije kriv za optužbe koje mu je bivša 'servirala' putem medija te rekao: 'Tjednima mi je slala prijeteće SMS-ove, htjela mi je uništiti brak i karijeru, nisam ja kriv', rekao je tada.

Prije nje je pak bio u braku s Lori McCommas čak 13 godina, a iz te veze dobili su troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:26