DJEČJI SNOVI

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Fatalna glumica žarko je željela biti novinarka pa je kao klinka pisala svoju kolumnu

 AFP

Emma Stone otkrila je kako je, prije nego što je završila u svijetu glume, žarko željela biti novinarka.

Štoviše, to joj je bila želja od malih nogu pa je Emma sa 10 godina imala svoju internet stranicu, pisala svoju kolumnu te čak i školske novine za cure.

'Svake su se Girls Locker. Svake srijede bih curama iz 3. razreda na stolu ostavila novi primjerak novina. Ne znam što mi je bilo, ali bila sam toliko opsjednuta idejom da budem novinarka', otkrila je Emma za Wall Street Journal.

Dodala je kako je u profesiju bila toliko udubljena da je pisala svoju kolumnu sa savjetima te je svakog tjedna slala Newsletterom za svojih troje čitatelja.

'vjerojatno su sva tri čitatelja zapravo bili moja mama. Ali moram istaknuti da je to bilo još u vrijeme prije nego što je bloganje postalo planetarno popularno', prisjeća se s nostalgijom svoje stranice koja se zvala Neptune.

Dodaje kako je svjesna sad da su to bila neka druga vremena za razliku od načina kako online novinarstvo funkcionira dana. 'Svi su 24 sata dnevno spojeni na internet i surfaju društvenim mrežama poput Twittera i Facebooka', komentira Stone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 06:32