UŽIVO NA JUTARNJEM

OVDJE PRATITE IZRAVNI PRIJENOS Devetnaest ljepotica natječe se za titulu Miss Universe Hrvatske 2016., izbor gledajte samo na Jutarnji.hr

Prijenos spektakla iz Westina na portalu Jutarnji.hr možete pratiti od 20 sati
 Vojko Basic / CROPIX

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske održat će se u petak, 15. travnja, u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Za titulu najljepše borit će se devetnaest finalistica koje su kroz proteklih mjesec dana prolazile kroz zahtjevne pripreme kako bi na najvažniji dan posebno zablistale.

Prijenos izbora Miss Universe Hrvatske možete uživo gledati samo na portalu Jutarnji.hr danas od 20 sati.

Djevojke će se publici predstaviti u haljinama Andree Zvono i modne kuća Sposa, u kupaćim kostimima Pletix, te cipelama Humanic i sunčanim naočalama Optike Kraljević.

Pobjednici će krunu predati prošlogodišnja pobjednica Barbara Ljiljak, koja je istaknula kako su najljepši trenuci u njezinom mandatu bila vesela lica djece koju je posjećivala po raznim bolnicama i domovima, njihov osmijeh i sreća.

- Bila sam sretna sto sam im izmamila osmijeh na lica, znajući da im nije lako u životu i kroz što sve prolaze - ispričala je Barbara.

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, a ove godine Direkcija hrvatskog izbora za Miss Universe izabrat će svoju dvadesetu ljepoticu. Za titlulu najljepše natječu se Anna Maria Matoina, Antea Ćelić, Antonela Zupčić, Barbara Filipović, Minea Pejić, Melita Gudelj, Marina Kralj, Marija Kljajić, Josipa Rašić, Jeanette Tadić, Ivona Blažun, Ivana Klobasa, Iva Petrinšak, Doris Smogar i Doris Pranjić.

Tvrtka Medija produkcija, Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe za Hrvatsku i Sloveniju te njegova supruga Marija, predsjednica Miss Universe Hrvatske, godinama ovaj izbor ljepote drže na zavidnom nivou. Bivše Miss Universe Hrvatske, osim u ljepotu, ulažu i u svoje obrazovanje, pa je većina njih završila fakultete ili studij privode kraju. Idealan su primjer kako mladost, ljepota i znanje itekako idu ukorak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:10