TREĆA SREĆA

OTKRIVENI DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA Kim će dobiti milijun dolara po godini braka s Kanyeom

 Screenshot: Youtube

Kim Kardashian i Kanye West već neko vrijeme planiraju raskošnu svadbu na kojoj će Kim po reći puta uploviti u bračnu luku, a Kanye po prvi puta.

No, prije toga par će potpisati predbračni ugovor, a detalji su već procurili u javnost.

Kako pišu američki mediji, Kim Kardashian će za svaku godinu braka s Kanyeom westom dobiti milijun dolara ako ikad dođe do rastave braka.

'Kanye čak nije ni mislio da im je predbračni ugovor potreban. Dao je Kim ovlasti da raspolaže svom njegovom imovinom i novcem. Da, on voli Kim tako jako. Postoji velika razlika između predbračnog ugovora Kim Kardashian i Krisa Humphriesa od ovog s Kanyeom. Pripreme za ugovor trajale su mjesecima', otkriva bliski izvor.

Tako će Kim osim ovog milijuna po godini dobiti i vilu na Bel Airu u kojoj će par živjeti, a ako dođe do rastave, moći će zadržati i sav nakit i poklone koje dobije od repera.

Iako je Kanye dao potpunu slobodu da Kim troši njegove novce, sva zarada od snimanja reality emisije 'Keeping Up With The Kardashians' kao i novac od njezine modne linije i promotivnih aktivnosti smatrat će se odvojenim prihodom i njime će raspolagati samo Kim.

Jedna od Kanyeovih polica životnog osiguranja u vrijednosti od 20 milijuna dolara navodi Kim kao osobu koja će dobiti taj iznos ako Kanye umre prije nje i to čak i ako tad budu razvedeni.

Nagađa se kako Kanye posjeduje oko 100 milijuna dolara u nekretninama i novcu dok Kim ima oko 40 milijuna dolara.

'Par je fokusiran na vjenčanje i raduju se tome što će provesti život zajedno. Kim je presretna i ludo zaljubljena u Kanyea i zna da je ovaj put zauvijek. Iako je bila već dva puta u braku, Kim na ovo vjenčanje gleda kao na jedino u životu', dodao je bliski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:11