'THE VOICE'

OMILJENI MENTOR Jacques Houdek do sada je najveći vokalni autoritet natjecanja

Počašćen sam viješću koju ste mi upravo javili, izjavio je pjevač kada je čuo da su kandidati najviše birali upravo njega

Čak sedmero natjecatelja u dosadašnje tri emisije HRT-ova showa ‘The Voice - najljepši glas Hrvatske’ imalo je tu čast da im se okrenu sva četiri mentora.

A kad se to dogodi, tada natjecatelj ima pravo odabrati mentora. I tada najčešće biraju Jacquesa. Tako pokazuje sadašnje stanje brojki. Jacques Houdek, čini se, nametnuo se kao veliki vokalni autoritet. U posljednjoj emisiji je Jacquesa, nakon okretanja sva četiri mentora, odabrao Splićanin Pjerino Ružević.

U društvu zvijezda

- Iznimno me veseli što je već u prve tri emisije showa čak sedmero kandidata svojim izvanserijskim izvedbama izazvalo okretanje svih mentora, pa to je sjajno! Počašćen sam viješću koju ste mi upravo javili i zaista sam sretan što je za sada od svih tih sedmero kandidata, kojima smo se svi okrenuli, najviše njih za mentora odabralo upravo mene! - oduševljeno je komentirao pjevač. A sada su se, nakon tri emisije, i mentori pomalo opustili u svojim “borbama” za natjecatelje. U subotu je dalje prošlo čak desetero natjecatelja.

- U žestokoj konkurenciji mentora gdje kraj mene sjede kolege Indira i Tony, neke od najvećih zvijezda ovih prostora, ljudi s megauspješnim karijerama koje traju i preko 20 godina i moj dragi kolega Dečak, talentirani autor s izvrsnim pjesmama i vjernom publikom, te moj novi prijatelj, tada mi je zaista posebna čast da su kandidati do sada odabrali najviše puta upravo mene i to mi je pravi motiv da im budem što bolji mentor - dodaje.

On je najmlađi mentor

Uoči početka showa Jacques je isticao kako je uloga mentora prije svega jako odgovorna.

- Biti strog ne znači ništa. Bit ću pravedan, dosljedan i dat ću sve od sebe da svoje znanje i iskustvo prenesem na natjecatelje, pomognem im u njihovu razvoju i nastojat ću zajedno s njim slijediti umjetnički put na kojem oni sami sebe vide - rekao je pjevač i najmlađi mentor koji ovih dana priprema i svoje zagrebačke koncerte: onaj u Saxu 13. veljače i u Lisinskom, 14. travnja, u povodu svojeg rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:33