TEŽAK ŽIVOT

OMILJENA GLUMICA GODINAMA JE BILA VEZANA UZ KREVET Zbog viška kilograma tri je puta bila blizu smrti, a onda je odlučila nešto poduzeti

 Screenshot

Zvijezda filma 'Što muči Gilberta Grapea', koja je mnogima i danas omiljeni lik spomenutog ostvarenja, i danas se bori s viškom kilograma.

Darlene Guthrie Cates u filmu je glumila majku Johnnyja Deppa i Leonarda DiCaprija, a redatelj Lasse Hallstrom angažirao ju je iako nije imala nikakvog glumačkog iskustva. Primijetio ju ju scenarist Peter Hedges dok je gostovala u epizodi jedne emisije koja je bila posvećena ljudima koji se zbog debljine ne mogu kretati. Zbog problema s viškom kilograma godinama je bila vezana za krevet, a tri je puta bila blizu smrti.

Screenshot

Darlene je bila prisiljena posvetiti se svome zdravlju, pa je 2012. godine podvrgnuta trima operacijama uz koje je izgubila 113 kilograma te je tada spala na njih 150. Tada je izrazila želju da još smršavi.

Screenshot

Njezini problemi s kilogramima započeli su kad je imala 12 godina, a utjehu u hrani pronalazila je zbog obiteljskih problema. Teško joj je pala rastava roditelja. Iako se s 34 godine podvrgnula operaciji smanjenja želuca, nakon izgubljenih kilograma, uskoro se opet udebljala.

Screenshot

Iako i danas muku muči s kilogramima, u boljem je stanju nego prije tri godine. Sa suprugom za kojeg se udala kad je imala 14 godina živi u Teksasu, a zajedno imaju troje djece i četvero unučadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 17:27