NITKO JE NE ŽELI KUPITI

OLIVIJA NEWTON-JOHN ZVALA EGZORCISTA Građevinac počinio samoubojstvo u njenoj kući

Američka filmska zvijezda Olivia Newton-John pozvala je katoličkog svećenika egzorcista u svoj dom na Floridi vrijedan 5,6 milijuna dolara da ga "očisti od zlih duhova" nakon što se u njemu prošli mjesec ubio građevinski radnik Christopher Pariseleti, tvrdi britanski tabloid Daily Mail.

Newton-John i njezin suprug John Easterling doveli su katoličkog svećenika da obavi, tvrde Britanci, obred egzorcizma. Daly Mail nastavlja kako se hollywodska zvijezda na taj potez odlučila nakon što je druga zvijezda Rosie O'Donell odustala od kupnje doma za koji je nudila 5,6 milijuna dolara. To je učinila upravo zbog činjenice da se u kući ubio čovjek.

Pariseleti je počinio samoubojstvo dok je radio na posjedu glumice i njezinog supruga na Floridi. Tabloid tvrdi da je počinio samoubojstvo nakon što su mu glumica i njezin suprug odbili posuditi novce koje bi mu pomogle održati svoj biznis.

Nakon samoubojstva, Newton-John je smanjila cijenu za 350.000 dolara, ali još nema zainteresiranih za kupnju.

Iako tabloid tvrdi da je svećenik radio egzorcizam u kući, puno je vjerojatnije da je na posjedu samo odradio blagoslov doma, obred koji je puno uobičajeniji. Iako, kako je svojedobno pojasnio vatikanski egzorcist Gabriele Amorth, postoje slučajevi kada se radi egzorcizam u nečijem domu, da bi se radio takav obred moraju postojati "snažne manifestacije zla u toj kući".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:57