UZAVRELA ATMOSFERA

OKO ČEGA SE SAD NATJEČU? Seve i Rozga pjevale u Sloveniji, Jelena napisala: 'Imali smo rekordnu posjećenost otkad postoji fašnik u Markovcima'

 Instagram

Osim što su trenutačno obje sretno zaljubljene, Severina i Jelena Rozga poslije novogodišnje pauze krenule su odrađivati novu sezonu koncerata.

Tijekom proteklog vikenda obje su i zapjevale na istom mjestu, točnije u sklopu fešte za maškare u slovenskim Markovcima.

Rozga je tamo zapjevala u petak, a Severina tri dana kasnije. Svoje dojmove obje su podijelile na svojim profilima na Facebooku.

- Maškare polako završavaju.. moj tim i ja danas smo dobili informaciju da smo u petak na mom koncertu imali rekordnu posjećenost od kad postoji fašnik u Markovcima. Hvala svima što ste došli, volim vas najviše na svijetu. I nadam se da se vidimo uskoro - napisala je Rozga u opis pored djelića snimke s koncerta.





Maskare polako zavrsavaju.. moj tim i ja danas smo dobili informaciju da smo u petak na mom koncertu imali rekordnu...

Posted by Jelena Rozga on Tuesday, February 9, 2016




I Sevka se pohvalila atmosferom sa svog koncerta.

- Srce mi je puno kad vas čujem kako pjevate, jer znam da to pjevaju vaša srca... Hvala Markovci, neka ovi naši susreti postanu tradicionalni - napisala je.





Severina live @ Fašenk v Markovcih

Srce mi je puno kad vas čujem kako pjevate, jer znam da to pjevaju vaša srca... Hvala Markovci, neka ovi naši susreti postanu tradicionalni <3

Posted by Severina on Tuesday, February 9, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:30