NAKON 13 GODINA

'ODLUČILA SAM SE NA VELIKE PROMJENE' Mila Horvat odlazi s HTV-a. Prisjetite se njezinih najboljih fotografija iz tog razdoblja

 CROPIX

Mila Horvat napušta HTV. Naime, od 1. siječnja, nakon 13 godina rada na Prisavlju, a pretežno u sportskoj redakciji, 34-godišnja diplomirana novinarka odlazi, a prelazi li u neku drugu medijsku kuću ili prekida s novinarstvom, još nije poznato.

Mila je, naime, s kolegom Mihovilom Horvatom nedavno vodila proglašenje sportaša godine, a novinari Sportskih novosti saznali su tada da je to bilo ujedno njezino posljednje vođenje jednog sportskog događaja u svojstvu novinarke HTV-a: - Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojem životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine, izjavila je Mila Horvat putem svoje matične kuće.

Lijepa novinarka na HRT-u je prvo nekoliko godina provela u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a onda je 2006. došla u Sportsku redakciju. Dosad je vodila mnoge sportske emisije poput Afrovizije, Nedjeljom lagano, Volim nogomet, brojna nogometna prvenstva, a bila je i specijalni izvjestitelj na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ženski dio publike upoznao ju je malo bolje kao sudionicu Plesa sa zvijezdama, a početkom jeseni na društvenim mrežama mnogi su se šalili kako bi Mila bila idealna zamjena za Niku Kovača na mjestu izbornice hrvatske nogometne reprezentacije.

Biljana Gaurina / CROPIX
Zagreb, 280512.Studio EPH.Mila Horvat, voditeljica u sportskoj emisiji na HRT-u koja ce nas izvjestavati o europskom nogometnom prvenstvu.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

Zbog njezine ljepote i statusa, kako to već ide kod nas, pokrenuti su i mnogi tračevi o njezinim ljubavnim vezama sa Stipom Drvišem, Slavenom Bilićem, Igorom Štimcem, a šuškalo se da se viđala i s Ivanom Balićem. No Mila je sva ta zla nagađanja uvijek kategorički demantirala.

- Želim si srodnu dušu, svog čovjeka…Kad se pojavi, znat ću da je to on. Moći će mi parirati intelektualno, nositi se sa svime što ide sa mnom u paketu… No, opominju me da muškarca svog života neću pronaći u svom dnevnom boravku, ali meni se više ne izlazi, pogotovo ne u klubove - kazala je u veljači ove godine Mila.

Slavnoj sportskoj voditeljici početkom 2013. dijagnosticiran je tumor na jednjaku zbog čega je nekoliko puta završila na operacijskom stolu, a posljednji put u svibnju ove godine. U međuvremenu je bila dugo na bolovanju i oporavljala se od operacija, no pozitivna Mila uvijek bi se vratila na male ekrane željna novih izazova kao da se ništa nije dogodilo.

Od početka njezine karijere Jutarnji je u više navrata objavljivao s Milom intervjue, a ovo su njezine najbolje fotografije za EPH tijekom svih tih godina:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:49