SAVRŠEN NASTUP

'OD OVOG BOLJE NE MOŽE' Zastrašujućedobar Luka Bulić kao Massimo pobjednikje druge emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'

Luka Bulić utjelovio je Massima i izveo njegov baladu Suze nam stale na put
 tvojelice.dnevnik.hr

Luka Bulić odnio je pobjedu u drugoj emisiji popularnog showa svojom fizičkom transformacijom i vokalnom interpretacijom Massima, piše Gloria.hr .

Luka Bulić utjelovio je Massima i izveo njegov baladu Suze nam stale na put. Tenerica Matina Tomčić još prije izlaska na pozornicu rekla je kako je Luka zastrašujuće dobar kao Massimo, a to se i pokazalo:

– Od ovog bolje ne može – rekla je Sandra, a Đuro i Tomo su se složili da je bio fascinantno. Luka je ‘skinuo’ svaki Massimov pokret i uzdah nevjerojatno precizno, a ulogu nije napuštao cijelu emisiju. Novac koji je osvojio donirao je udruzi Svjetlo iz Zadra.

U drugoj emisiji druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato Maja Šuput transformirala se u Katy Perry, Renata Sabljak u Georgea Michaela, Ivan Šarić u Antonia Banderasa, Maja Posavec u The Jackson 5, Dušan Bučan u Milu Hrnića i Saša Lozar u Eltona Johna, a njihove izvedbe, iz stalne članove žirija Sandru, Tomu i Đuru, ocjenjivala je i Mila Elegović.

Pobjednik prve emisije Saša Lozar oduševio je i u ulozi Eltona Johna: od izgleda, do intonacije, čak i naglaska. Đuro ga je pitao da li je živio u Engelskoj, a Sandra je rekla kako joj je on najveće iznenađenje u showu, prenosi Gloria.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:08