SVI ZAJEDNO

OBITELJ VELJAČA IZA KULISA Anita Dujić je dekoraterka na setovima sapunica

Anita se udala za Ivana Veljaču, brata Jelene Veljače, a sada potpisuje scenografiju na setu ‘Kud puklo da puklo’
 Cropix

O lijepoj Dalmatinki Aniti Dujić dosta se zna. Zna se da je jedna od najzaposlenijih domaćih manekenki i modela i bivša Miss turizma, da joj je muž brat Jelene Veljače

Ali manje je poznato da ona ovih dana većinu vremena provodi na setu serije “Kud puklo da puklo” gdje radi kao set dekorater. A u taj su je posao uveli upravo suprug Ivan i šogorica Jelena.

Ivan, naime, potpisuje scenografiju i za seriju “Kud puklo da puklo”.

Suludi tempo i stres

- Zahvaljujući Ivanu još sam se prije par godina zainteresirala za scenografiju, pa sam odradila nekoliko reklama, više da bih njemu uskočila, i zaljubila se u taj posao, a onda je došla ponuda za domaću seriju ‘Stella’… Naime, produkciji je trebao set dekorater i meni se to učinilo kao idealna prilika za ući dublje u posao. Na ‘Stelli’ je bilo odlično raditi, jer je tempo i stres bio sulud, ali sam puno i naučila. To me kasnije dovelo na projekt ‘Zora dubrovačka’ i danas na ‘Kud puklo da puklo’ - priča Anita.

Dodaje kako je rad u scenografiji vrlo dinamičan i zahtjevan, uzima puno vremena, ali je istovremeno kreativan i predivan.

- Imala sam tu sreću da je suprug već dugo u tom poslu, pa me mogao uputiti i dati mi pokoji koristan savjet. Radim u odličnoj produkciji s vrhunskim timom u svom sektoru, na koji sam jako ponosna - komentira.

Različiti projekti

A raditi sa suprugom nije lako, kaže iskreno.

- Mi pokušavamo reducirati posao kada smo zajedno što je više moguće. Isto tako, kako smo najčešće na različitim projektima, fizički se zapravo malo i vidimo tijekom dana. I rijetko se svađamo. Naša veza i odnos nikada i nisu bili takvog tipa - kaže nam ljepotica koja bi jednog dana voljela iskustvo stjecati i na filmskim setovima.

Jelena Veljača se uselila kod Čučeka

Da je profesionalni angažman Jelene Veljače i Dražena Čučeka iz predstave “Prava stvar” prerastao u ljubav većina je medija prenijela brzinom munje. A vijest je stigla iz časopisa Story, koji tvrdi da se par nakon intenzivnog rada na predstavi zaljubio i postao nerazdvojan. A navodno i žive zajedno. Šuška se da su intenzivne pripreme i 30 predstava u kojima razmjenjuju nježnosti učinile svoje.

Prizor iz predstave 'Prava stvar'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 17:22