HIT PRIČA

NOVI SEVERININ DEČKO POBJEGAO IZ SRBIJE Želio je izbjeći medijsku ludnicu zbog nove romanse

 Instagram

Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe, spakirao je svoj stvari i otišao u Austriju. Naime, vijest da ljubuje s hrvatskom pjevačicom Severinom rasplamsala je srpske medije te je mladi Kojić bio prisiljen povući se u privatnost.

Kako bi izbjegao medije, ali i pritisak javnosti, Kojić je na nekoliko dana otišao u Beč te je promijenio broj telefona, piše Kurir.

- Igor je znao da će se dići velika prašina kada se sazna za njegovu i Severininu vezu. Kada mu je priopćila da je dala intervju u kojem je priznala da se vole, Kebin sin je odlučio spakirati stvari i otići u Beč, gdje inače radi kao nogometni menadžer. Želio je izbjeći medije, ali i razna pitanja okoline. Otputovao je sam i bit će tamo nekoliko dana dok se malo ne smanji interes javnosti za njihov odnos. Promijenio je čak i broj telefona - rekao je za Kurir izvor blizak bivšem golmanu.

Prema njegovim navodima, Kojićeva obitelj podržava njegovu vezu sa Severinom iako je starija od njega punih 15 godina. Kako kaže, važno je samo da je Igor sretan.

Podsjetimo, Severina je nedavno za magazin Story priznala da nikada nije bila tako zaljubljena.

Splićanka je 2013. prekinula vezu s Beograđaninom Milanom Popovićem, s kojim ima 3-godišnjeg sina Aleksandra i otad nije bila u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 14:49