(PRE)SKUPI RAZVOD

NOVI BRAČNI KRAH SLAVNE PLAYBOYJEVE ZEČICE 'Ovo je bilo grubo i okrutno, ispričavamo se što smo bili neugodni!'

Pamela Anderson ponovo je samostalna žena. Njezin je brak s Rickom Salomonom okončan
 Tullio M. Puglia/Getty Images for Maserati

Pamela Anderson ponovo je samostalna žena. Njezin je brak s Rickom Salomonom službeno okončan.

Bivša zvijezda 'Spasilačke službe' i profesionalni igrač pokera, oboje 47 godina, priveli su svoj pomalo nespretan razvod kraju, priopćili su zajedno u srijedu, javlja magazin People.

- Javni razvodi mogu biti grubi i okrutni. Ispričavamo se svojim obiteljima i prijateljima na patnji i neugodnosti koju smo uzrokovali. Došli smo do zajedničkog dogovora da je bolje da krenemo dalje. Kako moramo voditi računa o našim obiteljima, povlačimo sve uvredljive komentare koje smo napravili bez razmišljanja i brzopleto. Svojim obiteljima želimo samo najbolje - priopćio je sada već bivši par Pamela i Rick.

Njihov se razvod pretvorio u prljavu igru u ožujku kada je Pamela protiv Ricka podigla tužbu za zabranu pristupa navodeći kako je agresivan te da se boji da je ne ozlijedi. U brojnim mailovima koje su razmijenili, Rick je navodno nazvao Pamelu 'serijskom ubojicom djece svojih muževa'.

Prema TMZ-u, Salomon će glumici platiti oko milijun dolara za nagodbu razvoda.

Par se prvi put oženio 2007. no taj je brak trajao samo dva mjeseca. Ponovo su se povezali i zbližili u siječnju 2014. Pola godine kasnije Pamela je zatražila razvod.

Glumica ima dvoje sinova iz prvog braka s bubnjarem Motley Crue-a Tommyjem Leejem s kojim je bila od 1995. do 1998. Drugi brak, s Kid Rockom, trajao joj je svega pola godine u 2006.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:08