SLJEDEĆE SUBOTE

NOVI ALBUM IVANA ZAKA IZLAZI SLJEDEĆE SUBOTE Šetnja po špici, fotografiranje s Zakom i potpisani albumi čekaju najveće obožavatelje

Posljednjih mjesec dana za Ivana Zaka bilo je nevjerojatno aktivno – najavio je izlazak novog albuma, dobio Zlatnu ploču za album „Bolja od najbolje“, snimio je novi spot koji izlazi za nekoliko dana i oduševljeno se priprema za veliko finale izlaska albuma koje će se održati za tjedan dana!

Sljedeća subota, 25.travnja, točno u podne, u Tisak media centru, Gajeva 2, rezervirana je za sve fanove Ivana Zaka koji su proteklih mjeseci s nestrpljenjem isčekivali njegov novi album. Fotografiranje s Ivanom Zakom, potpisivanje albuma i šetnja po zagrebačkoj špici – zapišite u kalendar već sad i ne propustite biti među prvim vlasnicima novog albuma Ivana Zaka „Usne varane“.

Rasprodani koncerti diljem Hrvatske te milijunski Youtube pogledi svake njegove pjesme, dokaz su da je Ivan Zak jedan od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj, a u prilog tome govori i činjenica da je njegov aktualni singl „Jedan u nizu“ ovaj tjedan pri samom vrhu nacionalne top ljestvice najslušanijih singlova.

Što još možemo očekivati na novom materijalu, otkrio nam je Ivan:

- Mislim da će se fanovi čak i iznenaditi kad čuju neke pjesme! Mogu reći da će ovaj album s 12 pjesama biti raznovrsniji nego prošli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:22