OPET U SREDIŠTU PAŽNJE

NOVA LJUBAV Nina Morić ponovno sretna, u vezi je s 12 godina mlađim

Nakon što je izjavila da je zauvijek raskrstila s muškarcima te da se posvećuje samo Isusu, Nina je pokazala novu ljubav

Prošla su tri mjeseca otkako su mediji naveliko citirali izjavu Nine Morić, manekenke i modela: “Dosta je s muškarcima. Moja jedina ljubav sad je Isus jer je on jedini koji me nikad ne ostavlja”.

Dogodilo se to u trenutku kada se raspao njezin drugi brak s Massimilianom Dossijem, i to samo dva mjeseca nakon vjenčanja po budističkom obredu u Kambodži. Tada je također rekla da od muškaraca više ne bi ni razglednicu primila.

No, kako se čini, Nina je promijenila mišljenje. Ponovno je u središtu pažnje talijanskih medija - magazin Chi prvi je objavio priču o novoj vezi hrvatske ljepotice.

A on je Marco Sireci, 25-godišnji, ne baš poznati DJ.

Svojeg 12 godina mlađeg novog partnera Nina je upoznala u jednoj milanskoj liječničkoj ordinaciji.

- Bila sam na fizioterapiji jer sam vježbajući u teretani ozlijedila lakat - ispričala je. - U jednom trenutku u sobu je ušao neki dečko. Bio je zbunjen i rekao: ‘Oprostite, kriva soba’. Možda je bila kriva soba, ali ne i kriva osoba, pomislili smo oboje. Skinuo je sunčane naočale i nasmijao se. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Svoju ljubav Nina i Mark naveliko dijele sa svima na Instagramu i Facebooku. Ona kaže - nikad nije tajila svoje ljubavi. Ako nekome smeta, ne mora gledati. A mlađahni dečko uzvraća joj romantičnim postovima.

- Znam da sam napravila mnogo pogrešaka tijekom godina. Sada moram polako. No, Marco je vrlo pozitivna osoba i čini me sretnom. Iako je mlad, vrlo je staložen - kaže Morić. - U mom životu postoji samo jedna čvrsta točka, a to je moj sin Carlos kojega volim više od svega. On i Marco se slažu.

Nakon kompliciranih i napornih brakova i veza sa “zločestim dečkima” - Fabrizijom Coronom, Matteom Bobbijem i Massimilianom Dossijem - talijanski mediji komentiraju da je mladi Marco barem naizgled drugačiji od prijašnjih partnera lijepe Hrvatice. Nina će, nadaju se, napokon uspjeti naći ljubavnu sreću. Sudeći prema desecima fotografija koje stavljaju na svoje profile na društvenim mrežama, par uživa u ljubavi. Mrziteljima koji komentiraju da si je našla toyboya, manekenka odgovara fotografijama na kojima par izmjenjuje poljupce s komentarom: “Ako ovo nije ljubav...?”

Nina je također izjavila i kako joj je dosta toga da o njoj govore kao o kraljici plastične kirurgije, pogotovo zato što se ona vratila prirodnom izgledu, a mnoge poznate žene traže pomoć kirurgije.

- Jagodice, usne i lice su moji - istaknula je. A da bi dokazala kako u 37. godini izgleda fantastično, na Instagram je prije nekoliko dana stavila fotografiju svoje stražnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 19:01