KĆER KRALJA POPA

'NOSILI SMO MASKE JER OTAC NIJE ŽELIO DA NAS ITKO VIDI' Ispovijest kćeri Michaela Jacksona

 AFP

Kćer Michaela Jacksona , Paris, otkrila je kako želi dobiti dio očeve milijardu dolara vrijedne ostavštine kako bi vratila Neverland i omogućila bolesnoj djeci da ponovno uživaju na imanju koji je prije bio na glasu kao raj za djecu. Tamo se nalazio zabavni park, kino i zoološki vrt.

Njezina izjava zadivila je milijune fanova diljem svijeta koji su gledali kako Jacksonov san o mjestu vječnog djetinjstva propada.

- Tamo je još uvijek predivno i mjesto ima posebnu energiju - kazala je Paris (15) koja s projektom želi započeti čim postane punoljetna.

Paris Jackson progovorila je o sretnim vremenima kada je živjela na ranču sa svojim ocem, koji je umro kada je imala samo 11 godina. Kazala je da će kad odraste, istetovirati njegove stihove na svoj zglob.

O njoj i njezinoj braći, Princeu (16) i Blanketu (11) brine se Michaelova majka Katherine (82).

- Bio je nevjerojatan otac i svi smo ga jako voljeli. Pokušavao nas je svemu naučiti i uvijek je pazio na nas. Odnosio se vrlo zaštitnički. Nosili smo maske u javnosti, jer nije želio da itko vidi kako izgledamo. Tako smo mogli imati ono što on nikada nije, a to je normalno djetinjstvo - kazala je Paris.

Kada su njim išli na turneju pretvarao je hotelske sobe u prava kina, nosio je projektor i posteljinu.

Tinejdžere financira zaklada Michael Jackson Family iz koje dobivaju novac za životne troškove ili primjerice rođendane. Iz zaklade se financira 15 članova osoblja, tjelohranitelji, kuhar, dvije dadilje, sluškinje, domara i vrtlare u kući koju plaćaju 26 tisuća dolara mjesečno. Kraj njihovog imanja zaštićenog od paparazza žive Justin Bieber i Britney Spears.

Ipak, unatoč bogatstvu i poznatom prezimenu, Paris je krenula u normalnu školu. Strast o glazbi naslijedila je od oca, no kaže da neće krenuti njegovim stopama, već bi voljela postati kardiolog: -Želim pomagati ljudima, kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:43