TULUM U MADRIDU

NOGOMETAŠ SE VRATIO STARIM NAVIKAMA Sammir sa šest lijepih dama uživao u ludom provodu

Zaručnica Yasmin Chemin, s kojom ima sina, navikla se na njegova očijukanja

Nekadašnji crni vitez zagrebačkog Maksimira i vitez tame zagrebačkih noći, opet je u starom, dobro poznatome, štimungu. Jest da i dalje u Madridu ima privatne treninge s Marinom Dadićem, mladim asistentom na Kineziološkom fakultetu koji s Filhom radi otkad je ovaj otišao iz Zagreba u Getafe, i da ima pristojnu minutažu u utakmicama Getafea, no ni u Španjolskoj ne odustaje od atraktivnih žena i provoda.

- Madrid... cijeli svijet je tu - poručio je trijumfalno Jorge Sammir Cruz Campos pored fotografije kojom se hvali na društvenim mrežama, a na kojoj se uslikao sa šest žena u nekom ugostiteljskom objektu. Na to što se Filho, kad se malo opusti, šali da mu je cijeli svijet na dlanu, obožavatelji različito reagiraju: neki konstantiraju da se Jorge nikad neće promijeniti, drugi ga prekoravaju da se opet pretjerano druži s damama, treći mu savjetuju da uspori...

Čini se da se njegova zaručnica Yasmin Chemin, s kojom se godinama svađa i miri, više ne uzrujava previše zbog Sammirova načina života. Već je toliko njegovih očijukanja preživjela, da joj je valjda svejedno.

Zaručnica i sin

Prema njezinim objavama na društvenim mrežama, Yasmin (26) navraća u Madrid s njihovim sinom Noahom, kojeg obožava i kojemu se u posljednje vrijeme potpuno posvetila.

Nakon što se proljetos opet spekuliralo da su se nanovo razdvojili, turbulencije u vezi očito nerazdvojnog para utihnule su ovo ljeto kada su Yasmin i Sammir sa sinom, nakon SP-a u Brazilu, ljetovali na više lokacija, između ostalog, i u Splitu.

Zasad u Madridu

Eventualno vjenčanje zasad ne spominje ni nogometaš ni njegova odabranica.

Nastupi u hrvatskoj reprezentaciji na SP-u trebali su Sammiru osigurati odlazak u neki veći klub od Getafea, no kako njegov doprinos Kovačevoj vrsti nije bio spektakularan, zasad nema indicija da će Sammir napustiti Madrid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:34